2010. június 28., hétfő

Tücsi karkötője, rózsa, pillagó.....

Tücsit - aki egy kedves majdnempécsi lány - megihlették a puncstortás szett színes gyöngyei. Szóval szeretett volna egy tarka karkötőt, tarka nyalókával. Íme:


Aztáán... Az egyik táncostársam lógós rózsát szeretne. Mert hogy nagyon tetszik neki az én natúr rózsám, de a lógósat jobban szereti. A megvalósítás csak félig sikerült, mert lógni lóg, viszont ez bedugós! Mert a Zita kapcsos fülbevaló alapot szeretne, amit meg még mindig nem szereztem, viszont ilyen szép rózsás bedugós alapot igeeen :) És hát szerintem ez így igen jól néz ki. Vagy szerintetek ez így túl sok?



És egy pillangó:



Ja igen, és Gerdától kaptam ezt a nagyon szép fülit :)

Játék Dórinál

jelentkezzetek ti is dórinál a játékra, érdemes, mert sok szép dolgot lehet nyerni! :)

2010. június 24., csütörtök

Névjegykártya

Hurráá, elkészültek a névjegykártyáim!! :)
Nagyon sok van, huhh... Szóval mostantól mindenki ilyet fog találni a csomagjában :) És akkor egy időre azt hiszem le is zártam a csomagolás és esztétika kérdéseket. Najó, a simítózárasakat még valamikor be kell pótolnom :D




És egy nyalókás kitűző, ami mindjárt megy a meskára... Már rég volt :)

2010. június 23., szerda

Egérkék

Icuri-picuri egérkék :)


Ennyire nagyon picik - egy 5Ft-oshoz viszonyítva:



Már a Meskán!

A suszter cipője JÁTÉK




Ringu indította újtára ezt a kis "játékot", ami inkább egy kis kíváncsiskodás-féle :)
Elsőként nekem adta a stafétabotot, úgyhogy nyitnám is a sort.

Vajon valóban lyukas a suszter cipője? Milyen szütyőbe pakol kedvenc táskakészítőd? Hogy fest egy grafikus nappalijának fala?

Szabályok:

a játék lényege, hogy mutass be néhány saját, szívednek kedves tárgyat.
a suszter maradjon a kaptafánál, azaz ha csodás fülbevalókat készítesz, mutasd be rajongóidnak, te milyen függőket viselsz!
add tovább a játékot egy kedvenc alkotó bloggerednek és nevezd meg azt, akitől kaptad!
A fenti logo szabadon felhasználható, hogy "fizikailag" is lehessen mit továbbadni :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Akkor én ezennel a kedvenc ékszereim szeretném bemutatni nektek :) Nehéz volt kiválasztani őket, mert rengeteg van! Tényleg, el sem hiszitek, mennyi :) Sajnos ebből már nem hordom mindet, egyrészt mert egy kicsit elkezdtem felnőni (háát igen...), valamennyire finomodok... másrészt meg mindig a kedvenceim választom, de a többitől sem tudnék megválni... Régebben kizárólag bedugós fülbevalókat hordtam, mostmár szinte csak lógósat. Karkötőket a vékony kezem miatt nem hordok egyáltalán :(
Az elmúlt 1 évben ráálltam a nyakláncokra :) Előtte alig volt, azokat sem nagyon hordom. Néha most is bajban vagyok, mert sok a mintás felsőm, amikhez nem tudom felvenni a láncaimat.Meg mivel elég feltűnőek a fülbevalóim, néha nyaklánccal az összhatás kicsit sok, így inkább úgy döntök, hogy csak a füli marad :)
Gyűrűt is nagyon keveset hordtam régen... Kaptam egyet a ballagásomra, meg mégegyet, nem tudom már mire. Még sok évvel ezelőtt. Mindkettő alpakkából (?) készült - elvileg... Ebből már csak az egyiket hordom, a másik sajnos nem bírta a sok éves strapát. Persze ezt a gyűrűt, ami nap mint nap velem van, naná, hogy elfelejtettem lefényképezni :) Csak úgy, mint a gyűrűt, amit Balázstól kaptam... Hiába, annyira hozzám nőttek, hogy már észre sem veszem :) De amióta Wamp-on vettem Bors-gyűrűket, újra rákaptam :) Szóval van egy halom GomBoltos gyűrűm, Judittól :))
Szóval az ezernyi ékszerem közül nehéz volt kiválasztani néhányat, de talán ezek az aktuális kedvenceim:



Néhányat már itt a blogon is megmutattam... A népi motívumosat Meskán csináltattam, Editnek (ZsaduArt) hála érte! Imááádom a bakelites füliket!! Az első egy fecske volt, amit az Insitu-ban vettem... Nem tudom, miért nem fotóztam le :/ Azt is nagyon szeretem! És annyira nem is kelt nagy feltűnést :)

Van mégegy bakelitesem, a biciklis, amit Wamp-on vettem tavaly nyáron. Ezt is nagyon szeretem :) És mindig megdicsérik!

A "harmincipszilonosat" (sokan ezt mondják rá :)) Esztertől vettem, ezt már egyszer itt bemutattam :)

A narancssárga tűzzománcosat Balázstól kaptam a 19. szülinapomra :)) Nagyon-nagyon szép szerintem! :)

És magamnak is készítettem rózsás gyűrűt. (Meg persze hajcsatot, fülbevalót...) Mostanában ezt a feketét szoktam hordani, de van egy piros is.




Azt hiszem ToriVikinek és -stílszerűen- Kwanderának adnám tovább a játék lehetőségét! :)

2010. június 21., hétfő

Jó hírek!

Mutatni még semmi újat nem tudok sajnos... Talán majd a hét vége felé. Reményeim szerint ugyanis holnap befejezem a vizsgaidőszakom, teljesítem a megrendeléseket, és nekiveselkedek a sok-sok ötletemnek. Csak győzzem majd erővel :)
Ami jó hír viszont, hogy a névjegykártyáim (olyasfélék) már csak a nyomtatásra várnak! Talán holnap már el is viszem megcsináltatni, ha jut rá időm... Nem lőném le előre a poént, előbb szeretném papíron látni :) Mindenesetre monitoron jól mutat. Semmi extra, csak a szükséges infók (név, blog, mobil), és egy kis montázs a (leg)jobban sikerült fotókkal. Igyekeztem úgy összeválogatni, hogy minden oldalam megmutassam. A rózsásat, gyümölcsöset, sütiset... és a varrósat is. Elég színes lett az összhang :) Valahogy ez a logós-dolog nálam annyira egyébként sem jött be. Persze a pecsét az van, de azt meghagynám olyan funkcióval, ahogy eddig. Na de tényleg még nem akarom megmutatni (csak csigázlak titeket), de ezt az infót tényleg nem bírtam már magamban tartani. :))

És talán azt is észrevettétek, hogy új fejléc került a blogra. Nem nagy durranás, de már megérdemelte :) A napokban csinálok egy hasonlót a Meskára, de ennek már tényleg nem állnék neki, inkább még tanulok egy kicsit...

És itt is szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített nekem Facebook-on a Zoe Phobic játékban, ugyanis én nyertem meg a tetszőlegesen választható ruhát! :))
Ennek renndddkívül örülök :)
Szóval köszi!

Valamit tuti elfelejtettem, de majd legközelebb eszembejut...

Jaaa igen! Megvan.
Szóval Polyvore-ra egy csomó új ékszerem feltöltöttem, úgyhogy itt a lehetőség, készítsetek szettet, például a borsóval:




(kép forrása: ismeretlen 'szerzőtől' a polyvore.com oldalról)

2010. június 19., szombat

Muffinos szütyő No.2

Újra elkészítettem, hogy nektek is jusson :)
A Meskán megtaláljátok.




Egyszerű nyaklánc

Tegnap kedvem volt egy ilyen kis egyszerű nyakláncot összedobni. Nagyon tetszik ez a meleg narancs-vörös színhatás... Bézs masnival, fával, kagylóval, és innen-onnan összegyűjtögetett gyöngyökkel. Semmi extra, de szerintem szép és elegáns :)



Citromos torta

2010. június 15., kedd

Szántóföldi gyomnövények (ésatöbbi)

Engem is megihlettek a pipacsok :) Olyan gyönyörűek.... bár gyomnövény, de bár csak minden gyom ilyen lenne :) Még egy teljesen ronda, elhanyagolt környezetet is teljesen elvarázsolnak. Pláne, ha egy kis lila is keveredik közéjük :)
Nagyon tetszenek ringu pipacsos ékszerei is... De ma megérkezett a Meskán vásárolt horgolt pipacsos hajcsatom, és valahogy szívesebben szaladgálnék valami réten, virággal a hajamban, mint hogy itthon tespedjek, és tanuljak (...) vagy bármi mást csináljak :(
Szóval úgy gondoltam, kéne valami pipacsos :) Pontosabban előbb a "kék égbolt" született meg, amire kellett valami.... hm-hm.. szántóföld. És.. PIPACS!! És valahogy alapnak éreztem, hogy réz láncot kapjon :) (Az más kérdés, hogy ezüst most nincs is :D)
Olyan kis egyszerű, de én most mégis annyira megszerettem, hogy nem biztos még, hogy megy a Meskára....





Készült másik medál is. Ezt mondjuk kislányoknak tudom elképzelni. Például akiknek alma a jelük az oviban :)
De mivel még nem került rá lánc, ezért akár kulcstartó is lehet belőle (igaz, úgy az elszáradt csészelevelek, bocsi, fogalmam sincs, hogy hívják... szóval az a fekete nem biztos, hogy sokáig bírnák)



Megrendelésre újra készült pulikutya, most szürke színben :)



És egy epresjoghurtos fagyi édestölcsérben. Őt már a Meskán is megtaláljátok.

Funky fánki

Először Évi és Bejus értelmezték újra az Orbit reklámos fánkot. De tegnap a tesóm felvetette, hogy csinálhatnék ilyen fülbevalót. Hmmm, tényleg :)
Olyan kis nyomik lettek :) Mondjuk nem feltétlenül rossz értelemben, mert szerintem a reklámban is nyomik :D




Khm...elnézést!

2010. június 14., hétfő

Nyári fülbevalók

Fel nem használt citrom-, narancs- és kiwikarikákat használtam fel néhány bedugós füli elkészítéséhez. Semmi nagy durranás, de szerintem mutatós :)
Múltkor Balázs húgának is ilyet (is) adtam szülinapjára... Ezek pedig felkerültek Meskára.




És mindenkinek köszönöm a kedves szavakat, sok erőt adott a folytatáshoz!

Kicsit elment a kedvem...

Na jó, azért nem teljesen... :) Viszont bevallom, hogy kicsit kiábrándult vagyok.
Az embernek kell kapnia hideget és meleget is. Ez így van jól. Különben átesnénk a ló túloldalára.
Ezt a bejegyzést most azért írom, mert az utóbbi időben nagyon sok hideget kaptam. Úgy érzem: túl sokat.
Fontos, hogy az ember építő kritikákat kapjon, hiszen azáltal (is) fejlődik. "Belülről" sokszor teljesen máshogy látjuk a dolgokat; saját magunkat, az alkotásainkat, mint egy külső szemlélő.
Én őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre! Ezért sokszor teszek fel kérdéseket is a blogra, mert úgy könnyebben előjönnek a válaszok.
Viszont mostanában olyan problémával állok szemben, amire valahogy nem tudok mit lépni. És itt most vegyesen, több megnevezetlen esetről írok, mindenki azt veszi magára, amelyiket akarja.
Akik jól ismernek tudják, akik kicsit ismernek sejtik, akik meg még nem ismernek azok most megtudják, hogy alapvetően elég naiv, bizalmas és őszinte vagyok. Sokszor vannak emberek, akik ezzel nagyon is visszaélnek.
Nem szoktam rejtegetni a "rossz" oldalaim. Felvállalom a hibáim, hogy se én, sem az alkotásaim nem vagyunk tökéletesek. Elég maximalista és odafigyelő vagyok. Nem retusálom a fotókat, nem bújtatom el a részleteket. Az alkotásaim így teljesek. Az ujjlenyomatokkal (amik egyébként a makro, a ráeső fény, és a nagy kontraszt miatt látványos a képeken, élőben fele ennyire sem), amik az én kezem munkáját tükrözik. Ha valamivel elégedetlen vagyok (sajnos sokszor előfordul) akkor mindig igyekszem felhívni rá a figyelmet. Általában azt írjátok erre, hogy "Én azt ott észre sem vettem, nem is feltűnő", de mégis így érzem korrektnek, hiszen nem szart szeretnék rátok tukmálni. Igazából annak ellenére, hogy ennyien "körülrajongtok", ennyi rendszeres olvasóm, kommentelőm, vásárlóm van, hogy ennyien kedves köszönő leveleket és visszajelzéseket küldtök, még mindig izgulok, hogy mit szóltok, amikor kibontjátok a csomagot, hogy elégedettek vagytok-e.
Szóval nem hogy elszállva nem vagyok magamtól és a sikertől, sőt... inkább még most is alig fogom fel.
Abban biztosak lehettek, hogy az ékszereimet a tőlem telhető legnagyobb odaadással és figyelmességgel készítem el. Ha ennyi a tőlem maximálisan telhető, akkor ennyi. Ennyire vagyok képes, de nem szégyellem, hanem büszke vagyok rá, hogy a nulláról ilyen szintre felhoztam a "boltom".
És akkor itt jönne a lényeg: Nem gondolom, hogy ezzel a hozzáállásommal és a munkáimmal okot adnék arra, hogy bárki úgy beszéljen velem, vagy olyan stílusú levelet írjon, ahogy kedve tartja. Sem privátban, sem a blogomon, sehol!
Vagy ha mégis megteszitek, azt hiszem azért azt minimum elvárhatom, hogy ezt NE NÉVTELENÜL tegyétek. Azt hiszem ez volt az utolsó alkalom, ezentúl minden névtelen hozzászólást törölni fogok az oldalról. Mert úgy gondolom, hogy anélkül, hogy az ember felvállalná magát, nagyon könnyű másoknak lelki sebeket okozni azzal, hogy egy 5 éves munkájához hasonlítjuk az alkotásait. Intelligens ember szerintem a negatív kritikát is tudja kulturáltan tálalni. Az már csak az én saját dolgom, hogy ha egy blog, vagy alkotás nem tetszik akkor egyszerűen nem írok oda, nem pedig "fikázom". (A jó szándékú, építő kritikák természetesen nem tartoznak ide!) Akinek nem tetszik, ne figyelje a blogom.
Az áraimat hadd határozzam meg én! Azt hiszem elég régóta árulok Meskán ahhoz, hogy jogom legyen eldönteni, mint mennyiért szeretnék feltenni. Eddig senkivel nem volt összetűzésem amiatt, hogy melyikünk adja olcsóbban vagy drágábban. Habár vannak, akiknek az enyémhez képest jóval alacsonyabbak az árai, beletörődtem, hiszen a vásárlóköröm így is megvan. Aki tőlem szeretne, az az árkülönbség ellenére is tőlem fog vásárolni.
Tudom, hogy többször írtam az árban egymás alá licitálásáról, de talán értitek, hogy ezt milyen szituációkra gondoltam, és nem kell magyarázkodnom.

Mindenkinek azt tanácsolom, hogy akárhova ír az interneten, gondolja át: mit és hogyan! és hogy személyesen is ugyanolyan stílusban, ugyanazokat a szavakat vágná-e a másik fejéhez, mint amit - esetleg névtelenül, de legalábbis ismeretlenül egy levélben. Az illető akár okot adott rá, akár nem.

Végül pedig -utólagos engedelmével- Larion soraival szeretném zárni ezt a bejegyzést:

"Kinga...egy idő után már tudod kezelni az energiaszívókat.....főleg, ahogy idősödsz majd...egyre erősebb leszel velük szemben és megérzik ezt az erőt és sajnos nem fog úgy célba érni a véred szívása.......
de ehhez kellenek ezek a rosszabb tapasztalatok is, sajnos nem úszhatja meg az ember, de nem is olyan nagy baj, mert pont ezek edzenek, akármilyen fájós az adott pillanatban....bátran nézz szembe a problémával, egy idő után már nem lesz olyan nagyságú és tudsz vele szembe nevetni....
Ahogy a Bencsik Anyette írta, én is azt javaslom mindig, azokra koncentrálj, akik nem szívják a véred, arra, ami örömeket hoz Neked, ami segít és épít.....és visszajön onnan az erőd, melyet el akarnak szívni belőled.....
Ilyen emberek mindig is lesznek, olyanok, akik nem tudják jól szeretni magukat, akik nem találták még jól meg magukat és a rossz utat választják, tovább adják az önmagukban fel lelt csalódottságaikat, ahelyett, hogy dolgoznának önmaguk fejlődésén.......sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a mérgezett nyilaikat arra az emberre kilődözni, aki már jól van önmagával és aki boldog is merészel lenni ebben a zaklatott világban..... hú egyből leakarnak húzni, lenyesdesni a szép kis szárnyaid, és ez a büntetésed.....
Büntetik ebben az országban a repkedős, szabad szárnyú és boldogságra törekvős emberkéket....nemhogy velük szárnyallnának...... Szánalmas.....szegénykék, nekik mindez sokkal rosszabb...hidd el... !!!!"

2010. június 12., szombat

Ez-az...

Rózsaszín dorkó, megrendelésre:




lufis hűtőmágnesek:


Lapos pöttyöslabdák :) Imádom ezt a színösszeállítást.




Ők csak ilyen egyszerű citromos medálok és gombok (a gomb jóóó nagy:)) nekem a türkiz a kedvencem:

Csakazértis...!

Szeretem, ha meg tudom osztani az embereket. Múltkor a nonfi füli kérdéssel azt hiszem sikerült is :)
Nem hagytam annyiban, kísérletezgettem a színekkel. Engem picit Viki cuppantottjaira emlékeztet (talán mert bogyesz...), de mégis más a technika. A sárga és zöld bogyók gyurmából készültek, a türkiz és a pink pedig fa gyöngy.
Olyan "egyszerű de nagyszerű". Ezeknél valahogy jól ki tudom élni a színek kombinálását, ilyesmi :)
Szerintem fognak hasonlók készülni, akár visszafogottabb színekben is... Mert igaza van Noéminek, hogy a "konszolidált dolgozó nők" nem hordhatnak bármilyet. Na hát tessék! :)
Meg azért ha a színeit vesszük, azt hiszem elég "kingásra" sikeredtek :)
Holnap felteszem őket Meskára, meglátjuk mekkora sikere lesz... Azért ne tartsátok magatokban a véleményeket! :))




Megrendelésre készült egy virágos gyűrű:




És néhány sárgarózsás kiegészítő. Ezekből hamarosan meskára is kerül. Mérges vagyok, mert az ígéretekkel ellentétben a Meskás lányok nem szóltak előre, így nem volt időm új dolgokkal készülni, hogy bővíthessem a boltom :( Persze az elmúlt kb 2 hónapban, azóta, hogy felkértek, gondolhattam volna rá, de valahogy mindig akadt más tennivaló. Mindegy, most igyekszem töltögetni a polcokat, hátha valakinek megtetszik valami :)
Nekem személy szerint ez a szín az egyik kedvencem!

2010. június 9., szerda

Timi majmócás szütyője

Voeldesign-Timivel csereberéltünk. Én egy nagyon szép nyithatós medálú nyakláncot kaptam tőle, tegnap pedig végre befejeztem a fekete-fehér szütyőjét, majmos gombbal :)
Nekem tetszik!





Más.
Anais korábban létrehozott egy blogot, ez a "minipiac". Most én is feltettem ezt-azt, nézzetek körül, vagy akár igényeljetek ti is meghívót!

Balázs születésnapi ajándéka

Egy hete volt Balázs szülinapja. Idén elég trehány voltam, és nem gondolkoztam jó előre az ajándékon. Aztán előző este villanásszerűen ugrott be ez az ötlet. Az egyik kedvenc csujogatásom hímeztem gyapjúfilcre. Igen, ez hímezve van! :) Sajnos a "leg-leg" kedvencem hosszabb, úgyhogy ez maradt :)
A tulipános minta tájegységileg igazából nem illik a képbe, de most ez a kedvenc motívumom. Meskán is rendeltem egy ilyen bakelites fülit, Zsaduart-tól. Annyira tetszik!! Pont így álmodtam meg. Meg akkor már megemlítem, hogy van tőle egy piros matrjoskás és egy bakelit DNS-es is (biológia-szakos hallgatóként kötelező!!:)




2010. június 8., kedd

Meska interjú

Végre felkerült a Meskás interjú!! :) Öröm és boldogság! Ezúton is köszönöm mindenkinek a sok kedvességet! Egészen jövő keddig a főoldalról, utána pedig a profilomról tudjátok elérni.
ITT olvashatjátok! :)

2010. június 6., vasárnap

Nonfiguratív

Tavaly készítettem hasonlót rózsaszínben, és most megrendelés érkezett egy narancssárgára. Mit gondoltok? Milyen ez a fülbevaló?
Ti hordanátok ehhez hasonlót? Vagy inkább a figurákat szeretitek? :)
Egyáltalán... melyik a kedvencetek? :)


2010. június 1., kedd

Csomagolás

Múltkor az egyik levelezésem során szóbajött az ékszereim csomagolása, és erről egyébként is akartam már írni, szóval most megragadom az alkalmat...
Zsófi javasolta, hogy esetleg küldhetném az ékszereimet buborékos borítékban, mert esztétikusabb.

Akkor leírom, hogy csinálom :)

Korábban már mutattam a kartonokat, és az elkészült pecsétem. Erre kerülnek az ékszerek. A lapocskákat simítózáras tasakba teszem - khm, ez a lépés az utóbbi időben sajnos kimaradt, ugyanis elfogyott a készletem, és még nem nagyon sikerült beszereznem az utánpótlást :$


Majd ezeket a tasakokat buborékfóliába bugyolálom és jól leragasztom, ahogy az a képen is látszik:


Az ékszerek formájától függően 1-2-vagy több réteggel is becsomagolom, nehogy sérüljön a figura.
És akkor itt jönne az indoklás:
Elég sokat vacilláltam ezen a buborékos boríték kérdésen... Igen, tudom. Én is egyetértek abban, hogy esztétikusabb. Viszont több dolog is velejár, mint például, hogy drága (amit nem nagyon szeretnék beépíteni az árba), az ékszerek zötykölődnek benne, illetve nem valami környezetbarát. Arról nem beszélve, hogy én is elég sok csomagot kapok, úgyhogy itthon hegyekben állnak a pufis borítékok. Ezeket legalább szépen felhasználhatom, és nem kerülnek kidobásra. Nekem ez egyben logikusnak és praktikusnak tűnik. Ez az a pont, ahol inkább erre szavazok, semmint az esztétikára (pedig azért talán tudjátok, hogy sok a faxnim :))

Nektek mi a véleményetek ezzel kapcsolatban? Írjátok meg!
- Egyetértetek velem?
- Zavar titeket ez a fajta csomagolás, vagy nem?
- Valami korszerűbb/esztétikusabb csomagolás megérne nektek némi felárat? Adtok ilyesmire?
- Van jobb, frappánsabb ötletetek?
Osszátok meg! :)

És akkor még valami!
Már korábban említettem, hogy Zoe Phobic-os játék indul. Egy képet kellett beküldeni, amin a ruha rajtunk látható. Ez a Zoe Phobic rajongói oldalra kerül facebook-on egy mappába, ahol a képeket "lájkolni" lehet. A legtöbbek által kedvencnek jelölt ("lájkolt") kép tulajdonosa pedig egy Zoe Phobic ruhát nyer :)
Én is beneveztem, az alább látható képpel. A képre kattintva elérhetitek a rajongói oldalt, ahol miután csatlakoztatok, "lájkolni" tudjátok a fotót :) (Ehhez facebook regisztráció szükséges!)
Ha valaki megteszi (már sokan megtették!:) azért nagyon hálás vagyok! Már elég jó helyen állok, eddig én vagyok a második helyezett és nem sok választ el az elsőtől :))

A kép egyébként tavaly októberben a Hangoskép Fotópályázat kiállításán készült. Itt épp a 30Y gitárosával, a Gradvolt Endivel beszélgetek. Ja iiiigen. Tudtam, hogy valamit elfelejtek :) Szóval ha már itt tartunk, látogassátok meg a 30y honlapon a májusi, 2005-ös plombát, kattintsatok a kék fülre és olvassátok el az írásom :) Persze csak ha van kedvetek megismerkedni a zenekarhoz fűződő személyes élményeimmel :)
Na, visszakanyarodva a képhez és a kiállításhoz... A bal alsó képen a saját fotóm mellett vigyorgok, a jobb alsón pedig épp az oklevelem veszem át.
A fotópályázatról és a kiállításról két korábbi bejegyzésemben is olvashatsz, itt és itt.

A Zoe Phobic klubhoz való csatlakozáshoz és szavazáshoz kattints a képre:


Mindenkinek nagyon köszönöm!!! :)