2009. augusztus 7., péntek

Drótos próbálkozások

Ma valahogy úgy ébredtem, hogy nagyobb kedvet éreztem a drótozáshoz, mint a gyurmázáshoz.
Itt jegyezném meg, hogy valahogy megint ellustultam, és nincs kedvem gyurmázni. Pedig megtaláltam egy korai (pontosabban a legelső) ötletelgetős listámat, amin egész jó dolgok voltak, de nem bírom rávenni magam. Na ilyenkor hiányozna még néhány bari rendelés, és agyvérzést kapnék :D
Szóval ma a drót volt soron. Még mindig nem tetszik igazán a színe :( Mármint annak, ami nekem van. Olyan fakó és "vérszegény". De majd ha ügyesebb leszek (haha...) akkor szerzek valami igazán szépet.
Egyébként nem szeretnék senkit letiporni, főleg nem Kricsár Ancsát (mi sem valószínűbb....:D)
Ezek az első ékszerek nem 100%-ig saját ötletek. Najó, ugyanilyen formában pici bedugós spirál fülit még azt hiszem nem láttam. De talán ez olyasmi, mint gyurma terén a nyalóka, vagy muffin. Igaz, még nem vagyok jártas igazán "drót-körökben"...
A violinkulcsoshoz hasonlót valahol már láttam, de most meg nem mondom, hogy hol.... Lehet, hogy nem is pont ilyen volt - habár egy violinkulcson nem sok variálni való van.

Na, szóval így sikerültek:

300

301

302

303

Ezeket Meskára is felteszem. Kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek a reakciók. Persze azért még van hova fejlődnöm, és azt hiszem továbbra sem akarok mindenáron drótozni. De kicsit fejlesztem a technikám, mert rájöttem, hogy én ezt élvezem :) Tulajdonképpen az első gyurma ékszereim is kis nyomik lettek. Ráadásul a múltkori drót-karkötőmet, amit tutorial alapján készítettem, Ancsa is megdicsérte. Nem tudom, hogy csak kedvességből tette, vagy őszintén mondta, mindenesetre lelkesítően hatott rám.
Egyébként most eszembe jutott valami, ahogyan az egyik kis vászonszatyrom feldolgozhatnám. Sajnos most nem tudom megcsinálni, mert nincs hozzá zöld ruhafestékem, de amint szerzek elkészítem!

Ja és egy újabb elmaradás: ma reggel találtam meg ezt is, mert elfelejtettem lefotózni. Úgy látszik mostanság trehány vagyok :/ Na a lényeg, hogy pár hete csináltam egy dinnye keresztmetszetet is:

304

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ahhoz képest,hogy próbálkozás a drótozás,egész jó:) Egyszerű, de tényleg viselhető darabok!
A trehányságot pedig nem vettem észre a nekem küldött füliben!:) tücsi

Bejus írta...

Szia drága Kingám!!! :)

Nagyon szépen köszönöm az ajándék gombokat, nem számítottam rá, nagyon meglepődtem! :)) Nagyon szeretem a meglepetéseket! Köszi szépen nagyon boldoggá tettél velük!! :)

Puszillak! :)
Bejus

Nova írta...

Dejódejó, violinkulcs :)

Névtelen írta...

Kedves Kinga!

Már régóta csodálom meskán a szebbnél szebb ékszereket, és nekem is van csomó ötletem, de.. Tudnál segíteni nekem, hogy hogyan kezdjem el? Milyen eszközök kellenek?

Előre is köszi:

Lora

kinga írta...

Tücsi: köszönöm :)

Bejus: Örülök, hogy sikerült meglepnem Téged! :)

Lora: Pontosan mire gondolsz? Milyen technikákkal próbálkozol? Gyurmázás?

Névtelen írta...

igen, főként gyurmára:) igazából csak magamnak csinálnám, nem nagybefektetésben:) ezért nem akarok megvenni esetleg felesleges dolgokat:)

Lora

kinga írta...

Lora, írj egy e-mailt, és mindenre válaszolok! :)

Kricsár Annamária írta...

Tényleg szörnyen nagyon kedves vagyok:))) De ami nagyon rossz, azt azért nem dicsérném meg:) Tényleg jó lett a karkötőd, komolyan mondtam, hogy ha kedved van a drótozáshoz, semmiképp ne hagyd abba.

she wont follow them írta...

Fúúú ez a violin kulcs fülbevaló nagyon szép lett!