2010. január 17., vasárnap

Kávé és alma

Kávéfüggőknek készítettem ezt a kitűzőt:


Már megtaláljátok Meskán:)


Az apró alma szintén fent van már a Meskán:

6 megjegyzés:

Jandó írta...

Tetszenek, jól sikerültek. :) Csak kicsit szokatlan még tőled.

bubble írta...

A kisegereshez nem enged megjegyzést írni, pedig az nagyoooon cukkkki :)

és persze ezek is jók, de azért mégiscsak az a favorit :) ♥

kinga írta...

Jandó: Azért remélem nem negatív értelemben :)

Juci: köszi, hogy szóltál. Nem tudom, mi lehet a probléma :( Ha valaki tudja a megoldást, szóljon! Én csak az összes bejegyzésre vonatkozó megjegyzés moderálást találtam meg.
Ja, meg azt is áruljátok el, hogy kell videót beilleszteni, mert holnap szeretnék! :)

Jandó írta...

Nem, semmiképpen se negatív értelemben gondoltam. Csak a gyurma dolgaid színesebbek, meg gyurmák. :) De ezzel is csak így tovább.

Esthi írta...

Szia Kinga!
Most olvastam vissza, hogy az egyik tokom nálad landolt. Ez olyan kellemes meglepetés, hogy az egész napom jó lett tőle. :))) Mert hát emlékszem, hogyan is került (mostmár tudom, hogy) hozzád.

A kitűzőid nagyon tetszenek, de én is csatlakoznék Jandóhoz, hogy a színek nekem is hiányoznak. A filc madárkáid olyan vidámak lettek és a gyurmáid is tele vannak élettel. Esetleg színes alapon színes fonallal? Nem tudom milyen lenne, csak egy ötlet. Azért csak így tovább, ezek a filcek is illenek hozzád! :)))

bubble írta...

A megjegyzésre nem tudom a megoldást :(
Videót úgy tudsz beilleszteni, hogy pl. YouTube-on a jobboldali sávban lévő 'embed' kódot egyszerűen bemásolod ide a bejegyzésed elé,közé,után, ahová szeretnéd :)
Ha saját videót szeretnél feltölteni, az pedig sokáig tart, és nekem pl. még sosem sikerült :S de hátha valaki okosabb és tudja ezt is :)