2010. január 6., szerda

Rózsaszín

Készült néhány nagyon hasonló fülbevaló...
Rózsaszín puzzle fülbevaló; hamarosan Meskára is felteszem!


Rózsaszín fánk, már a Meskán! Csokis is készült, de azt már régen is csináltam, gyakorlatilag ugyan ilyen, csak barna :) Meg különben sem illik ebbe a bejegyzésbe!Ja, igen! Elfelejtettem mesélni, hogy Vaterára feltettem néhány ékszert, csak úgy próba képpen. Egy már el is kelt :)
Kérésre ilyen muffint készítettem a vásárlómnak:


Ez pedig egy ici-pici extra miniatűr bedugós muffin :)) Nekem nagyon tetszik, lehet, hogy jobban ráállok a bedugós fülikre, csak sajnos még mindig nem tudok hozzá nagy tételben, olcsón alapot találni :( Viszont a ragasztás azt hiszem már sikeres és tartós. Ráadásul már egész piciben is tudok dolgozni, eleinte nem sikerült :)
lehet, hogy egy ilyet még magamnak is csinálok :)
És az egyik barátnőmnek, aki most jött haza Németországból, de már megy is vissza, szóval éppenhogy tudtunk találkozni, ezt varrtam:


Amikor az utolsó öltéseknél tartottam, eszembe jutott, hogy műbőrből már FércJutka is csinált ilyet :(
Na mindegy. Az enyém rózsaszín :)

Ja és bár nem írtam, de azt hiszem mindenki rájött, hogy kaptam rózsaszín gyurmát :)))

2 megjegyzés:

Lora írta...

jajj imádom a rózsaszínt.. :Dnagyon cukik, a bedugós füli különösen.. (jobban szeretem az ilyen fülbevalókat, mint a lógóst..:)

Szimonetta írta...

Szia! :-)

Már régóta böngészgetek az oldaladon, de ez az első kommentem. Szóval az a bedugós muffin fülbevaló nagyon aranyos lett! Személy szerint nem szeretem a rózsaszínt, de ezt még én is felvenném! Szeretem télen a nyári hangulatú dolgokat... :D