2010. február 18., csütörtök

?

Vasárnap megjöttem Fehérvárról. Sok megrendelés érkezett, sok kedves szót kaptam, igazán nem lehet okom a panaszra. Ráadásul hamarosan ünnepelhetünk, mert egy éve lesz, hogy elindítottam a blogom (akkor még a freeblog-on) és megnyílt a Meska boltom.
De valahogy mégsem vagyok felhőtlenül boldog, úgy érzem szálka van bennem.
Nem tudom megmondani pontosan, hogy miért... Egyszerűen csak az az érzésem, hogy sokan lenéznek és kihasználnak - ha szóváteszem, engem hibáztatnak. Mintha másoknak fájna, hogy ilyen szintre jutottam - pedig én sem ingyen kaptam. Nem is értem a sok irigységet és gonoszságot. Néha úgy érzem, túl naiv vagyok ehhez a világhoz. Persze nem jó módszer a strucc-politika, de talán mégis jobb homokba dugni a fejem, és nem észrevenni magam körül a dolgokat, mint sem feladni azt, amit szeretek, amiben jól érzem magam, és sikereim vannak. Fontos, hogy mindenki saját maga érje el a sikereit, a saját ötleteivel, a saját kreativitásával, a saját egyéniségével. Mindemellett nem érzem, hogy önző, vagy rossz szándékú lennék - ha mégis, akkor légyszi szóljatok!
Sajnálom, hogy ilyen negatív hangvételűre sikerült ez a bejegyzés, de ez most kikívánkozott belőlem.

Azért folytatom a munkálkodást, hétvégén igyekszem is megmutatni ezt-azt.

( a kép forrása: deviantArt )

10 megjegyzés:

toritextil írta...

próbáld meg csak a jó dolgokat észrevenni, vagyis megjegyezni, hiszen a negatívumok mellett nem tud az ember csak úgy elmenni, sőt az sokkal mélyebb nyomot hagy, de mégis muszáj minden erőnkkel a jóra koncentrálni :)
remélem, én soha nem okoztam rossz pillanatokat
na szóval örülj az 1 évnek :)

Unknown írta...

rosszindulatú emberek mindenhol vannak, nem lehet mit csinálni, mint nem foglalkozni vele, ők úgyis megtalálják a módját, vagy az okot, hogy csinálják. ha meg magadra veszed, egyedül neked lesz tőle rossz, nekik meg jó, úgyh tessék mérlegelni, kikerülhetetlen:)

Kricsár Annamária írta...

Kinga, nyugi:) Naná, hogy vannak irigyeid, csak egyszerűen ne foglalkozz velük. Az építő jellegű kritikán gondolkozz el nyugodtan, de azt is csak akkor fogadd el, ha jogosnak érzed, a rosszindulatút meg nagy ívben...:)

Esthi írta...

Kinga!
Tudod vannak energia szívó emberek, akik abból nyernek energiát, ha mást bántanak és másnak tesznek keresztbe, amitől más energiát veszít. Ne pazarold rájuk, sokkal inkább az alkotásra koncetrálj, és tudod mit? Tedd ezeknek az embereknek még magasabbra a lécet a munkáiddal. Igenis ügyes vagy, hát mutasd meg nekik! :)

Erika írta...

Sajnálom... mostanában olyan sokan érzik ezt. És ez szomorú... de nekünk nem szabad hagyni magunkat, elveszik az örömöt az ilyenek! Egyik füleden be, másikon ki és ússz tovább az árral szemben! nem vagy egyedül...:)

rékanna írta...

Szerintem nincs veled semmi baj (a blogodat olvasva). Egyeltalán nem vagy "gonosz". Létszi válaszolj az emailomra! Ha nem kaptad meg akkor létszi írj: luf_i@citromail.hu

Névtelen írta...

Szia!

Talán nem a legmegfelelőbb volt az első szóváltásunk, de:
én is olyan vagyok, aki sokmindent nem vesz észre, vagy nem akar észrevenni az ilyen dolgokból, úgyhogy megértelek. Viszont lássuk be: olybá tűnik, hogy te voltál a blogosok közt a legelső, aki ezzel a technikával és alkotói kreativitással sikereket ért el, úgyhogy ne dugd a homokba a fejed, büszke lehetsz arra, ahogy munkálkodsz, és ez mind az újabb ötletekre, mind a kivitelezésre nagyon igaz!
többször hangoztattam már, , mi a véleményem a féltékenységről,az irigységről és a rosszindulatról, te se engedd hogy mások beleártsanak a lelkedbe! :)
Ne felejtsd el, hogy nem véletlenül szeretik ennyien a soraid és az apróságaid! :)

Nóri
www.cutiehandmade.wordpress.com

boGár krea írta...

Fel a fejjel! Csak a szépre koncentrálj!
Jól csináltad eddig is, és ez után is csak így tovább!

kinga írta...

köszönöm mindenkinek! :)

CiaoVerde írta...

Kedves Kinga! Én nem szoktam Neked írni, viszont kb 2 hónapja mindig olvasom a blogodat! Nekem Te vagy a kedvencem!!! :-) Maradj ilyen, és kérlek, sok-sok szép színeset csinálj, mert annyira felvidít, hogy csak na!!! És ne törődj senkivel, aki bánt, ne hagyd magad! Az élet ilyen, tele van irigyekkel. De ugye tudod, hogy az a jó, ha Téged irigyelnek... :-)) Minden jót, Kisjutka