2010. március 28., vasárnap

Keksz és THT


Szerintem ez a keksz önmagáért beszél :) Persze nem nagy eresztés, ez a tipikus "ilyet már minden gyurmás csinált", de valahogy mégis annyira jóóó! Az ember tényleg legszívesebben beleharapna, mert annyira élethű! :)

Tegnap volt Budapesten az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár. Egész nap bazároztunk, koncerteken voltunk, vagy itt-ott táncházban (sajnos csak nézni), folkkocsmában... Aztán este 8kor felléptünk a gálaműsoron. Mindezt a SPORTARÉNÁBAN! (A linkelt oldalon meg is lehet hallgatni, mire táncoltunk). Ráadásul mi nyitottuk meg az egész műsort: az összes együttes énekelte a bodroghalmi elejét velünk együtt, és ezidő alatt vonultak fel a színpadra - ami egyébként hatalmas volt, és elég szokatlan volt az "aréna-hang" is :) de szerintem nagyon jól sikerült! :) Remélhetőleg majd lesz néhány kép és/vagy videó...

Sajnos este már nem maradtunk táncházazni (pedig az lett volna az igazi!), de nagyon fárasztó nap volt, ráadásul az egész műsort végig kellett állni, úgyhogy a végére teljesen kipurcantam. De talán ezzel nem voltam egyedül... Majd jövőre...

Ez a kép még napközben készült, amikor a népi játékokat próbálgattuk :) Annyi volt csak a lényeg, hogy egyszerre lépjünk. Nagyjából sikerült is :)


És megmutatom a szééép szerzeményeim :)
Végre sikerült normális és gyönyörű karaktercipőt vennem :) A régit nem igazán szerettem... Keskeny, kemény orra van, szép lyukasztott mintás... És még kényelmes is :) Már nagyon régóta pályáztam egy ilyenre vagy hasonlóra, szóval boldogság van :) Annyira jó, és annyira jól bírta a lábam, hogy - bár ezt előre nem gondoltam volna - este már ebben táncoltam :) Szóval már debütált is.



Egy nénitől vettem egy fehér alsószoknyát. Nem nagy durranás de már nagyon nagy szükségem volt rá. Szemezgettem a szép rakott szoknyákkal is, de ahhoz nagyon drágák voltak, hogy próbára hordjam őket :( Máshova meg most nem nagyon tudnám. Nemsokára lesznek kalotaszegi ruháink, de hátha egységes lesz mind, úgy biztos nem húzhatnám fel. Szóval erre most nem ruháztam be.



Ja és egy táska. Ez csak egy újabb a sok közül, van aki szerint "malaclopó" :) Hát tényleg elég nagy, de nálam az fontos szempont, hogy beleférjen az A/4es füzet, mert így suli-kompatibilis :) Vagy ha 1-2napra megyek ide-oda, akkor lehet tömni. Na, ezt aztán lehet :) És cipzáros, belsőzsebes, erős kord anyagú... És szép, damaszt mintás, bár ez a képen nem biztos, hogy jól látszik...



Egyébként ezt táncoltuk tegnap, csak ez a felvétel még 2008-ban készült Szekszárdon. Néha feltűnök, balszélen csupa bordóban :)


9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Nagyon szép lett a kulcstartó :)
Tervezel felrakni belőle Meskára?

kinga írta...

Szia!

Köszi :)

igen, holnap mindenképp felteszem!

Hosszú-Bardócz Éva írta...

Érdekes,mert a keksz is nagyon jó lett,de nekem mégis sokkal jobban tetszik a fehér alsószoknyás képed...olyan tiszta...És olyan jó,hogy ez Neked ennyire fontos.Meg az, is,hogy egy karaktercipőnek ennyire tudsz örülni.
Jó,hogy vagy nekünk,csajszi:)

Ági írta...

Nagyon jó lett ez a kis keksz :)

Cirelin írta...

Nagyon szuper lett ez a kis keksz, és gratula a cipőhöz! :)

Barbi írta...

Nagyon jó volt ma benézni hozzád! :D
Máskor is, de ma különösen!

Timi írta...

Nagyon szép a cipőd, a táncos éveim jutottak eszembe róla. És persze a táskát se hagyjuk szó nélkül: szép anyagból van, jó a formája is! :)

denandi írta...

A kekszed tényleg nyami...nagyon tetszett. Kislányom csak kiabál mellettem hogy nekem is keksz, tényleg élethű. aszoknya és a cipő is jó. Keresztlányom táncol, és az ő kívánsága is egy ilyen igazán pörgős szoknya. Neked már valóravált. Gratula.

schall eszter írta...

vááá, most látom csak, teljesen ugyanilyen fekete gyönyörűséges kordbársony szütyőm van nekem is!:)