2010. november 20., szombat

Hegedű, boszi, miegymás...

Először is azt a fülbevalót szeretném megmutatni, amit Angélának készítettem a születésnapjára, egy kedves ismerősöm megrendelésére :)


bár szakmai szempontból több helyen bele lehet kötni, azért sikere volt azt hiszem, és én is elégedett vagyok vele. Sajnos nem értek a hegedűkhöz... :)


Egy boszi, ami szintén ajándéknak készült:És akkor a kísérleteim eredménye, vagyis az eperöntet. A muffinos fülit megtartottam magamnak, de a fagyi ostya-tálban még szabad préda :)

Sajnálom, hogy mostanában ilyen kesze-kuszán és ritkán írok a blogra, de a Facebook-ot jobban kedvelem az interaktívsága miatt....És ha már itt tartunk... gyertek és nézzétek meg, milyen csudajó képekkel neveztek a játékomra a lányok (és fiúk...:)) Ráadásul a szavazók is nyerhetnek, szóval érdemes rákattintani a képekre :))

Mégpedig ITT!

5 megjegyzés:

Eszti írta...

wow! Az a boszi nagyon félelmetes lett!!! :) Lájk! :p

Forgács Fanni írta...

Én a hegedűtől sírok! Fantasztikus!!!

Anna írta...

hűha :O ez azt hiszem már a profi szint :)

Monessa írta...

Nagyon tetszik mindegyik!Ügyes vagy!:)Előző alkotásaid is nagyon klasszak!:)

Névtelen írta...

Masszivan nagyon jokat csinalsz!!! MAr regota figyelemmel kiserem a munkaidat. Felvettelek a bloglistamra is,mert azt vettem eszre,hogy az ekszereid meg a rosszkedvet,vagy a szurke esos napokat is fel tudjak viditani! Ugyhogy koszi :D Udv,
Ori