2014. február 17., hétfő

Csináld magad ötletek

Elég régen gyurmáztam, a blogra pedig még annál is régebben írtam...
Karácsonykor készült néhány újdonság, amiket az ünnep után elfelejtettem megmutatni, ezeket szép lassan igyekszem pótolni. Most átmenetileg még nem gyurmázok, majd tavasszal... viszont a kreativitás és a kézművesség az új évben sem marad el nálam, sőt: vízkeresztet követően már akaratlanul is magával ragad a tavasz és húsvét gondolata... a karácsonyi díszek helyére újak kerültek, mondhatni én ilyenkor a lakberendezés terén élem ki a "hajlamaim":)
Most hétvégén viszont az egyik ismerősünk esküvőjén vettünk részt, amire többek között saját készítésű ajándékokkal készültünk. Apróságok, de én nem vagyok a "boríték" híve. Persze tiszteletben tartom ezt a szokást (ami azért valljuk be, nem hagyomány, hiszen elég újkeletű...), sőt ha eljön az ideje, én is biztos jobban fogok örülni néhány bankjegynek, mint mondjuk egy újabb porszívónak... Ugyanakkor kell, hogy legyen valami kézzelfogható, valami, amire az ember a 20. házassági évfordulóján ránéz, legyen az egy étkészlet, vagy csak egy kis kedvesség, hogy "hát igen... ezt kaptuk nászajándékba a Jóskapistától!". Szóval az én hülye kis lelkemnek kell, hogy valami személyeset/szívből jövőt is adjak.
Arra gondoltam, mivel a blog most úgyis csak itt árválkodik, így ha már ékszereket nem is tudok mutatni, mutatok mást.
Kíváncsiak lennétek ezekre a kézzel készült nászajándékokra? Nagy részük pofon egyszerű, így ajándék-ötletnek is jók lehetnek...

1 megjegyzés:

horimarika írta...

Jó ismét olvasni téged... Én mindig kíváncsi vagyok! :)