2009. július 6., hétfő

cserebere

Sajnos volt egy kis rossz élményem. Bejusnak akartam küldeni a megrendelését, gyorsan pár perc alatt átvarrtam a szütyőn a gombot, és a nagy kapkodásban eltörtem :( Olyan béna vagyok :( Már nem is volt időm újat csinálni, de majd megoldjuk, Bejust ismerve emiatt nem aggódok :)

Ma szerető gazdira lelt a sütőtök :)

És örömmel jelentem, hogy rendelek új gyurmákat, na meg lesznek mobilfityegők, és bross alapok is, szóval mostmár kitűzőt és mobildíszt is lehet rendelni!
Holnap lehetőség szerint gyártok jópár új figurát, mert írtam egy kis listát, hogy miket szeretnék elkészíteni. Lesz egy adag hűtőmágnes is! Most ezekhez kaptam kedvet.

Ha szeretnétek rendelni, most még megtehetitek! Vasárnap indulok Görögországba, pénteken még postára tudom adni a csomagokat. Illetve megkérhetek valakit itthon, hogy hétfőn majd adja fel őket, bár bevallom szombaton és vasárnap jobban szeretnék a csomagolásra és Balázsra koncentrálni, de ha valami S.O.S. rendelés van, szóljatok :)
Akkor is nyugodtan írjatok, ha nem rendelni szeretnétek, hanem csak van valami jó ötletetek, amit meggyúrhatnék. Jó ötletből sosem elég :)

Én is jelentkeztem Idi-hez csere-berére. Ha gondoljátok nézzétek meg!
http://csereberehaakarod.blogspot.com/

Még nagyon szívesen fogadnék olyan kinyitható medált is, amit mostanában Meskán is sokan keresnek, csak én szív formájút szeretnék!



Na, holnap újra jelentkezek :)

4 megjegyzés:

Szilvi írta...

Szia! Ilyen kinyitható medált az Andevi-ben láttam, azt hiszem! Csak átfutott rajta a tekintetem, tehát nem 100%...

kinga írta...

Köszönöm Szilvi, bár nekem ez sajnos nem sokat mond :( De azért majd nézelődök!

Névtelen írta...

küldök emailben meskás linket ;)

cemi

Szilvi írta...

Ja most nézem , hogy pécsi vagy . Az Andevi egy gyöngy és alkatrész nagyker Pesten. Nagyon jó árak, és nagy választék van , ha esetleg jársz Pesten megéri benézni.