2009. július 29., szerda

A mai szerzemények...

284

Gyönyörű szoknyát vettem ma az Orsay-ben. Volt egy kis időm shoppingolni, mert Balázs csak később tudott bejönni Pécsre - nekem meg konkrétan semmi dolgom nem volt :)
Ezt nem bírtam ott hagyni, de szerencsére nem is volt drága, ráadásul jól is áll, úgyhogy nincs lelkiismeret furdalásom :)

A körutat a Mango-ban kezdtem. Sok mindent próbáltam, sajnos semmi sem lett rám jó :( A blúzok és a nadrágok is lógtak... A cicanadrág jó lett volna, de sajnos 2m-es lányokra szabták, így az én kb 168cm-re hosszúnyak bizonyult. Következtetés a boltból kilépve: vékony vagyok és a boltok kínálatához viszonyítva nem elég magas.

Következő állomás: nyújorker. Utálom! Teljes szívemből! Annyira kaotikus, és gusztustalan... Sokszor még a ruhák is piszkosak... A rudakon 10× annyi vállfa, mint amennyi normálisan elférne, lepotyognak, nem segít senki, a próbafülkében nincs szőnyeg, rideg, alul kilátszik a lábad, a zene szörnyű, zsúfolt, emberundor tör rád.... vááh. Na most is ez volt, de reménykedtem, hogy itt talán olcsón szerezhetek cicanacit. Nem sikerült, viszont találtam egy halványlila bokapántos balettcipőt és horgolt rozsdabarna sapit (ld. képek). Én sem hittem el először, de darabja 290Ft volt! Azaz 580Ft-ért vettem egy sapit és egy cipőt. Igaz nem bőr, igaz kicsit gagyi, nadehát 300Ft-ért szabad panaszkodnom? Eddig ugyanilyenem volt (vagyis még mindig) fűzöldben, bár az velúr, és Zara-ból való.

285

287


Majd átmentem az Orsay-be. Találtam kék-fehér csíkos tengerész ruhát :) De büszke vagyok, meg bírtam állni, hogy ne vegyem meg! (Najó, valójában nem állt jól rajtam...)
Itt vettem meg az említett fehér szoknyát. Kinéztem még egy fehér tunikablúzt is, amiről Balázs - aki addigra már megérkezett a tett helyszínére - lebeszélt róla, mondván hogy túl kislányos. És vettem még 3 pár üveg fülbevalót is. Ilyenkor szégyellem magam, hogy nem Meskáról szerzem be az ilyeneket, azt meg főleg, hogy milyen indokkal, de itt 1 pár áráért vettem hármat. És a színei szerintem gyönyörűségesek!

286


Na és akkor egy kis móka az új szerkóban :)

(a látszat csal, két lábam van :)
SDC14398

SDC14411


Nagyon köszönöm Jucinak a fülbevalót, ami ma érkezett meg! Köszönöm a helyes csomagolást, és a levélkét is! Nagyon örültem :)
(és ezúton üzenem, hogy nem tudok kommentet írni a blogodba, mert nem látszik az a rubrika, ahová az ellenőrző kódot kéne írni:/)

288


Na és szeretném megmutatni, mit vettem pár napja Meskán Cilitől! Cseresznyés kulcstartó és cerkadísz:

289

290


*****


Szeretnék megemlíteni egy bejegyzést Nova blogján. Visszatérő probléma: másolás! Ezen a felületen nem szeretnék belemenni és véleményt alkotni. Nem is ezért emlegetem. Hanem mert ők emlegetnek engem!
Ilyesmiket:

"Ezért nézek fel Mánfai Kingára! Ő ember tud maradni ebben a világban."

"Ja, és Kinga. Nos igen, ő valóban olyan, hogy nekem is rögtön írt, hogy elnézést kérjen, amiért a nyalóka fülijét, ami még csak nem is hasonlított az enyémre (!), pont utánam tette fel Meskára. Ez valóban kivételes, és nagyon örülök, hogy vannak ilyen készítők."

Ha elszeretnéd olvasni Nova bejegyzését és a kommenteket, KATTINTS!

### Kérlek ezzel kapcsolatban itt ne kommentelj! Köszönöm! ###


Végezetül a mai hangulatomhoz illően egy Polyvore összeállítás:

6 megjegyzés:

bubble írta...

jajjj, örülök, hogy tetszik. :) különös érzés látni a füledben az én alkotásomat, örömmel tölt el :)

(a bejegyzésírással kapcsolatban nem tudom mi lehet a gond :( sokszor én sem látom a rubrikát, pl. most itt sem, és kiírja, hogy nem tudja közzétenni a bejegyzést, de akkor többször is rákatt a küldésre, és 3.-4. alkalomra már látszik az ellenőrző kód)

BCili írta...

De jó , hogy megérkezett, és h tetszik. Elsőre féltem megcsinálni, mert pont aznap mikor nekiálltam volna volt másnak is cseresznyéje. De szerencsére megengedte. Ez úton is köszönöm neki, mert így lett első eladásom!
Ui.: Ha nem tudnám hogy 2 lábad van még megijednék!

Méhn Niki írta...

Szia Kinga, kukkants be hozzám, játékra hívtalak! ;)
Amugy mi a helyzet, azzal aa,... tudod... :) Mielőtt elmentél, és izé... szóval tudod. :D
Vagy megharagudtál, amiért nem értem rá? :(

290 forint???? Ma megyek és veszek!!! Cipőt ennyiért??? :O

kinga írta...

Szia Niki!
Jaj ne haragudj, nem felejtettem ám el ;)
Szóval én holnap megyek Pécsre, ha ráérsz összefuthatunk! Még nem tudom mikor fogok ráérni:D

Nova írta...

Nem tudod, az Orsay-ben vajon tart még a leárazás? :)

kinga írta...

Nova, tegnap még sok minden le volt értékelve, én ezt annak tudtam be ;)