2009. július 27., hétfő

Swarovskis muffin

Nemrég rendeltem néhány swarovski gyöngyöt. Aki nem tudná, miről beszélek:

A Swarovski a világ egyik vezető minőségi kristályékszereket gyártó cége. A világ több, mint 120 országában van jelen (kivéve a háborús övezeteket). A cég emblémája egy hattyúsziluett. A hattyú, mint a tisztaság és elegancia jelképe. A cég színei az éjkék és a "swarovski-piros". Egy évben két kollekciót bocsátanak ki: őszi-téli, tavasz-nyári kollekció, mely egyaránt tartalmaz klasszikusabb, divatos, extravagáns ékszereket, táskákat, órákat.






Tehát ebből vettem néhány apró gyöngyöt. Ebből most kettőt használtam fel a legújabb muffinos fülbevalómhoz. Egy Swarovski "cukor", egy pedig az akasztójára került.
Ha érdekel, írj kommentet vagy e-mailt, más színben is el tudom készíteni a Swarovskis muffint!

268


Ma készítettem kettő kitűzőt is. Dinnyéset és muffinosat. A dinnyéset már fel is tűztem a táskámra, ezen fogom tesztelni a tartósságát :)

269

270

271


Ezeken kívül pedig egy baris hűtőmágnest gyúrtam:

272


Néhány dolog:

Múltkor Annával fülbevalókat cseréltünk. Kockásfülű nyuszit, kismadarat, kishajót kaptam tőle. Én pedig dinnyét, szarvast és szívecskét küldtem neki :)
Nézzétek meg a BLOGJÁT, csupa aranyos ékszert készít, amiket főleg a "régi" mesék ihletnek!
Ez úton is köszönöm mégegyszer! :)

Nemrég Juci a BLOGJÁN játékot hirdetett, amin nyertem :) Oroszlános fülbevalót választottam. Furcsa érzés másik gyurmástól gyurma ékszert kapni, de már nagyon várom, mert iszonyat helyes :) Egyébként Juci ékszerei is csudaklasszak. Nekem főleg az i<3balaton a kedvencem! Annyira jó, hogy ha Juci megengedi, kipróbálom gyurmából is. Vagy ha a Balcsi nem is jön össze, legalább valami más dologgal, amit i love... :)

Tegnapelőtt volt a névnapom, ezt kaptam anyukámtól:

273

274

Villakarkötő janucbajusz boltjából.
Meg egy villás medált is kaptam. Annyira szép!

Keddtől Kis-Balatonra megyünk kisemlős csapdázni, de csütörtöktől már leszek, folytatom a rendeléseket!
Ja, ajánló:
Aki esetleg pécsi, pécsváradi vagy környékbeli, és érdeklődik az ilyesmi iránt, jöjjön el augusztus 9-én Pécsváradra a várba, ahol este előadjuk a Babásszerköveket utána pedig egy kb 45 perces táncszínházi műsort adunk.
http://misinadance.hu
Neofolk
Szent István napok a pécsváradi várban
Baranyanet

2 megjegyzés:

bubble írta...

Köszi köszi köszi :)

Az oroszlán ma már úton van, remélem hamar megkapod :)

Az I love kollekciót már bővítettem, rengeteg dolgot találtam már ki, csak a blogra kéne feltölteni, ami mindig elmarad, de igyekszem vele!
Próbáld ki nyugodtan gyurmából, kiváncsi vagyok, hogy mutat :)

pogácsa pajti írta...

én is köszönöm mégegyszer:)
jajj már rég kiakartam tenni blogra, még akkor mikor megjöttek az ékszerek lefotóztam, de a nagy nyárban kihagy az agyam:)
de ami késik nem múlik...:)
ez a villa ez marha jó, eszembe nem jutna:):)