2009. augusztus 15., szombat

JET II.

Sikeresen túléltem a tegnapi napot! :) Pesten vásárolgattam, vettem egy kabátot, az érkezéskor tapasztalt zuhogóesőre való tekintettel (hmmm ezt de jól megaszondtam...). Végül persze tűzött a nap, és meleg volt.
Na a lényeg: Kiértem a Szigetre. Még mindig nem szeretem. Így egy napig oké. Vagyis milyen egy nap?! 2 óra! Na szóval éppen hogy kiértem a kezdésre, mert nagy volt a tömeg. Gyorsan mindent begyömöszöltem a táskámba, kivéve a kabátot, úgy gondoltam, hogy majd nyilván szakadni fog az eső, ezért rajtam lesz, nem foglal helyet. Nyilván...... Szóval mint egy málhás szamár úgy néztem ki! A körülmények nem voltak valami jók. Ezért sajnáltam is, hogy a Szigeten játszanak, de mit tehet az ember, ha a kedvenc ausztrál zenekarának ez az első budapesti fellépése? Tehát: egyedül voltam; meleg volt; egy bazinagy táska lógott a vállamon, rajta egy dzsekivel; megjelentek a "mindegy milyen koncert van, POGÓÓ!!"- arcok; fröcsögő sáros gumilabdák repkedtek; kikapcsolódott a pántnélküli melltartóm. :D A pozitív az, hogy jó helyen álltam (a végén különösen), nem nyomtak agyon (1 kivételtől eltekintve), az énekes (Nic Cester) többször is rámnézett:D
Ó, nagyon jó koncert volt! Egyszer még muszáj lesz eljutnom egy koncertjükre, ha lesz rá lehetőségem! De olyan igazi, arénás koncertre! Ahol az emberek kórusban énekelnek, és mindenki ugyanazért van ott.
Pár kép....
EZeken pont rám néz (azt hiszem, legalábbis ezt szeretnék gondolni:)) :




Sőt, itt rám mosolyog:





Na és akkor most 180°-os fordulat!
Szerintetek milyen ez a szerelés? Nem tudom eldönteni, hogy jól vagy idiótán áll..



Juci játéka!
A feladat, hogy mutassam be a táskám tartalmát :)
Igazán most nincs benne sok felesleges holmi, de mégis nehezen találom, amit keresek. A táskát egyébként Jucko boltjában vettem.
A képen megtaláljátok Kdatta nesszeszerét és kulcstartóját. Telefon, voeldesign-os bagollyal. Tisza pénztárca. Pattintós aprós pénztárca, füllhalgató, napszemüveg, egy általam kötött kis szütyő benne Könyvészet Dóritól vásárolt notesszel, JET CD, reménykedve, hogy esetleg aláírathatom... Vonatjegyek, és egy magazin az útra.




Nikinek
szeretném továbbadni!


És végül, jelentkeztem egy játékra, Barbinál!
Csecse-becséim az előző képen látható kis kulcstartók, kitűzők.
Ez pedig az én "dolgos" kezem:)





És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy feltegyek egy képet, amiről eddig mindig megfeledkeztem....

4 megjegyzés:

Barbi írta...

Köszönöm a fotókat! Játékban vagy! :D
És szerintem jól áll ama bizonyos szerkó! :D

bubble írta...

Köszönöm, hogy részt vettél a játékomban :D

Szerintem is jól áll Neked a szerelés, egyáltalán nem idióta :))

Bejus írta...

Rajtad volt a Jet nyaklánc? :)
Nagyon jó szerintem is ez a szerkó! Nagyon tetszik! :)
Én is most készítettem képeket a táskám tartalmáról. Hamarosan felteszem én is! :)

Méhn Niki írta...

jujujj, nem is láttam hogy játékra hívtál... :)
na majd ha hazaértem, kiborítom a tatyómat... :D