2009. augusztus 2., vasárnap

Nyalánkságok

Először is készítettem egy adag színes nyalókát. Tücsi kérésére készültek ilyen színűre. Remélem más is van, aki így szeretni fogja őket :)

291

AKCIÓ!
Aki augusztus hónapban legalább 2 pár fülbevalót rendel (1 pár füli helyettesíthető egy nyaklánccal is), az ajándékba kap egy színes nyalóka fülbevalót!
A szín választható, de ebből a színből (amíg ez az 5 pár el nem kel...) van készen is, azonnal tudom küldeni!

292


Más:
A cserebere oldalon keresztül Dorkával és Zsuzsival is cserélek!
Mindketten vidám gyurmagombokat kértek. A tegnap elkészülteket nagyrészt Dorkának szánom, ugyanis ő kisgyerekeinek kérte őket. Ezek pedig elég gyerekesre sikerültek, de nem baj, nekem így tetszenek :) Sőt, szerintem majd magamnak is csinálok egy adag cseresznyéset, amit táskára varrhatnék...
Persze még nincs vége, készül majd a többi, de egyelőre ennyi.
Nektek hogy tetszenek?

293

294


Tegnap esküvőn jártam. Itt Abaligeten. A hármas keresztnél volt, a szabadban. Lovaskocsi, Siptáras ruha, virágos párta, gyönyörű fények, színek, kilátás, illatok.......... Ilyen szép esküvőn még sosem voltam, és csak remélni tudom, hogy majd egyszer az enyém is hasonló lesz :)
A tánctanárom, aki a vőfély volt:

SDC14488


Én pedig elkaptam a csokrot :) Najó, igazából 3 volt, és abból az egyik jutott nekem, de azért kemény harc folyt érte :) És a csokor nagyon gyönyörű, ha másért nem, hát ezért is megérte elkapni...

SDC14498

4 megjegyzés:

Bejus írta...

Szia Kinga! :)

Nagyoooon tetszik ez a bejegyzésed! Imádnivaló kis színvilága lett! :) Azok a nyalókák valami istenien néznek ki! Na meg azok a cseresznyés és virágos gombok vááá oda vagyok értük! :) A szütyimhez nagyon mennének! ;)

Puszil:Bejus

Ena írta...

Egyetértek nagyon jól néznek ki a nyalókát és a gombok is. Gratulálok a csokorhoz.

tücsi írta...

Nagyon jó lett,nyámnyám:)

gabcsap írta...

Szia Kinga!
Fantasztikusak a gombok! Kérdem én,ha nem cserebere az üzlet,akkor mennyiért vállalnál 3-4 pár fiúsabb fazont?