2009. szeptember 30., szerda

Kricsár Ancsa kitűzője

Kricsár Ancsa tutoriálja alapján készült ez a kitűző:




Közel sem lett tökéletes. Többek között mert véletlenül az eleje lett a hátulja... Azért ha most újból megpróbálnám, már sokkal jobb lenne - azt hiszem... Nem baj, közelről nem kell nézegetni, messziről pedig mutatós :)



Vasárnap készítettem egy másik nyakláncot is... Sajnos az ötlet nem eredeti, hanem Meskáról szalleranditól vettem. De ezt csak saját magamnak készítettem. És azt hiszem ennek a kivitelezésével majdnem 100%-ig elégedett vagyok - tekintve, hogy én készítettem :)
Sajnos nem tudtam még lefényképezni, mert este fejeztem be, hétfőn meg Balázséknál maradt, na de találtam egy ilyen képet, valamennyire talán látszik. Egyébként éppen bagolyköpetet szedek szét (ilyen témában fogok szakdolgozni), ha nem baj, most nem megyek bele, hogy ez pontosan mi és miért jó, majd talán valamikor máskor... :)



Erre a képre pedig nagyon büszke vagyok. Pénteken fényképeztem a városban(!). Szegénykére majdnem ráléptünk, de szerencsére észrevettem, úgyhogy biztonságos helyre tettük.
Imádom ezeket az élénk őszi színeket!



Ez pedig csak úgy :)

8 megjegyzés:

Kricsár Annamária írta...

Ha leszámítjuk azt, hogy tényleg "kifordítottad", ez teljesen jó! Ha meg valaki nem tudja, hogy milyen az eredeti, annak fel sem tűnik, hogy ez a hátulja lenne:) Szóval gratulálok!

LARION írta...

Nincs a végeredménnyel túl sok probléma.....
Ügyesek az ujjaid......és ez csak tökéletesebb lesz a sok munkálkodás után!!!
Milyen az idő Nálatok?

kinga írta...

Köszi Ancsa! :)

Meg neked is Larion!! Már érzem, hogy sokkal jobban rááll a kezem, mint elsőre. Azért még van mit gyakorolni persze... Mosta bányászott elő a nagypapám egy hatalmas tekercs drótot, és nem ilyen csúnya fakót, hanem nagyon szép sötétet, mint amit Ancsa használ :O :)))

itt most egész szép az idő. Épp süt a nap. Nekem ez már pont elég :)

Réka írta...

Nekem tetszik, szerintem is jól sikerült (és nem tűnik fel, hogy ez a hátulja lenne), plusz a cicás lánc is aranyos nagyon! :)

Jandó írta...

Szerintem is jók lettek. A sáskás (remélem az) kép nagyon jó lett! A bagolyköpetes dolog érdekrlne, ha lesz időd, majd írhatnál róla.

bubble írta...

Nekem tetszik a kitűződ, nem tudom milyennek kéne lennie, ha az eleje az eleje maradt volna, de szerintem szép lett :)

A 'csak úgy' képedtől még most is mosolygok :)

H. Mária írta...

Szia! Most találtam ide! Nagyon fiatalos, izgalmas, tartalmas ez az oldal. Arra lennék kíváncsi, hogy a "gyümölcsös-gyöngyös-bolondos nyakláncot" miből készítetted? Üdv.Mária

kinga írta...

Szia!
süthető gyurmából és gyöngyökből :)