2009. szeptember 15., kedd

WAMP beszámoló...

Vasárnap Balázzsal Pesten jártunk: terrarisztikai börzén, ahol beszereztünk néhány új csótit és botsáskát, illetve a WAMP-on.
Utóbbiról mesélnék kicsit :)

Először végigszaladtam, hogy felmérjem a terepet. Kapásból rengeteg Meskást és bloggert kiszúrtam, nagyon örültem! Novával le is álltam beszélgetni. Nagyon örültem, hogy végre találkoztuk! :) Bár az az igazság, hogy aznap egy eléggé fáradt és lúzer Kinga voltam, és folyamatosan útban voltam. Na sebaj, azért sok élménnyel gazdagodtam. Miután körvonalazódni látszott, hogy kikhez fogok visszanézni, elsőként a dotty-s standot látogattam meg. Nagyon kellemes volt :) De tényleg! A srác mindenkit sütivel kínált, és megdícsérte az órám! hihi :)
Két kitűzőt vettem (a love toast-osat és a bögréset) és egy harmadikat (kakukkos óra) kaptam ajándékba :)
Ezen a képen látszik, hogy sajnos letörött a vasmacskás kitűzőm :((



Ezt a fotót a WAMP myspace-es oldaláról nyúltam... Szerintem nagyon ötletes volt a stand :)



Sajnos nem tudom, kitől vettem ezt a bakelit biciklit... Nem volt se névkártya, és meskáról vagy máshonnan sem ismerős... Mindegy, régebben az Insitu-ban vettem egy bakelit-fecske fülbevalót, ami azóta is az egyik kedvencem. Mostmár biciklivel járhat a kis fecsi.


Meglátogattam Etelka asztalát is, akitől korábban már volt egy táskám (szintén Insitu), és most is vettem ezt-azt ,de nem mutatom meg, mert ezeket majd karácsonyra, szülinapra, stb. ajándéknak szánom, és nem lőném le a poént :)

Vásároltam még Bors-nál, akinek a Meskás boltját már ismertem. Bevallom, én korábban - nem tudom miért, nagyon gagyinak gondoltam. De élőben teljesen elvarázsoltak. KönyvészetDodó is igazolhatja, hogy jó hosszú ideig álldogáltam az asztalnál, és próbáltam dönteni, de nem sikerült. Sőt, annyira nem, hogy nem hogy a két gyűrű közül nem tudtam választani, hanem még egy fülbevalót is megvettem mellé :)) Meg néhány kavicsot/mágnest is bezsebeltem. A képek sajnos rosszak, már alig volt fény :(



Valahogy így kéne kinézniük, normális fényviszonyok mellett:


És végül, de nem utolsó sorban Dórinál vettem egy újabb könyvecskét, ezúttal textil borításút. Egyből megakadt rajta a szemem...
Sajnos a kép kritikátlan, de nem tudok mit csinálni, örültem, hogy nem "seggsötétben" értem haza. Már ez is valami... :(


A valóságban így néz ki:

És egy kicsit vacilláltam, hogy ezt vegyem-e meg, de azt hiszem jól döntöttem:



Egyébként rettentő fáradt vagyok. Itthon is keveset vagyok, gyurmázni alig jut időm, pedig dőlnek/dőlnének belőlem az ötletek... Hétvégén gyúrtam egy adagot, persze azok is csak megrendelések, de legalább már úton vannak, remélhetőleg holnap új gazdára találnak.
Így is még sok elmaradásom van: főleg a csere-berés dolgok, és szánom-bánom, meg ezúton is elnézést kérek! Elég nehezen viselem, hogy későn érek haza. Szerencsére most legalább még jegyzőkönyveket nem kell írni gyakorlatokra.
Na jó, nem akarom magam sajnáltatni, csak bánkódok. Már ez a bejegyzés is lefárasztott :))

3 megjegyzés:

Rita írta...

Eredményes wampozás :)) Nekem tacsis bakelit fülbevalóm van, nagyon szeretem :)

Bejus írta...

Nagyon szépeket vásároltál! Kíváló az ízlésed!! Nem hiába, hogy az alkotásaid is csodaszépek! :) Ha,marosan jelentkezem a játékodra, csak még készül! :-p

Szabella írta...

Én csak egy táskát vettem a Wampon, elméletileg célirányosan, de így is 4x körbementem mire kiválasztottam. Közben vagy 100 másra mondtam, hogy hazajöhetne velem.Barátnőmék meg jót nevettek ezen.