2009. október 25., vasárnap

Biciklis tábla és arcképes fülbevalók

Ma szorgosan csináltam a megrendeléseket, zsugorkáztam, meg ilyesmi. Közben született egy új, említésre méltó fülbevaló is. Meskán a kívánságdobozban valaki biciklis cuccokat keresett. El kezdett motoszkálni a fejemben, hogy ezzel az ötlettel valamit kéne kezdenem. Egy komplett biciklit szinte lehetetlen lenne meggyúrni. Az jutott eszembe, hogy egy kis lapocskára bicikli sziluettet "rajzolok". És itt villant be, hogy van ilyen kresz tábla :D Amúgy ezt a kreszes gondolatot már régen elvetettem, mert több helyen láttam hasonlókat, és kicsit elcsépelt lenne, ha ilyet készítenék. Na de biciklissel még sehol sem találkoztam. És amúgy is nagyon szeretem a biciklis cuccokat. A WAMP-on vett biciklis bakelit fülim is imádom, meg a dottys biciklis kitűzők is nagyon tetszenek... Ja meg régen volt egy biciklis toppom, csak kinőttem :(
Na és ez a biciklis kresz tábla nagyon tetszik most nekem :)) Gondolkoztam rajta, hogy az egyiket pirosra áthúzva csinálom meg, de barátságosabb, ahol lehet bicajozni, szóval inkább ilyen lett:



Aztááán.... folytattam a zsugorkázást, és teljesen rákaptam az arcképes cuccokra, meg a sziluettekre :)
Niki is írta múltkor Audrey Tautou-t mint ötletet, de már korábban is tervbe volt véve, szóval megszületett az Amelie-s fülbevalóm, amit Meskára is felteszek holnap:



Meg van egy Audrey Hepburn-ös is :)



Ez pedig egy kismadár, aminek a képét eBay-en találtam, amikor mindenféle vicces nyakláncokat keresgéltem vásárlási célzattal. (Egyébként eddig a fényképezőgépes és a hintalovas a nyerő:))
Habár teljesen stimmel, és hasonlót akár magamtól is rajzolhatnék, nem hiába a madár-mánia :)



és csak hogy témánál maradjunk:

Ez pedig az összes együtt, mert szépek, jól mutatnak, és kellett egy csoportkép, amit majd Meskára is feltehetek:



Egy kicsit teljesen más:
Vikinél (Toritextil) játék van, ajándék *amitválasztasz*-ért :)

Feltettem Meskára a nyalókás kitűzőt, hátha valaki kedvet kap! Valamint új dolgok kerültek az AKCIÓs polcra kedvezményes áron. Ez CSAK a Meskán vásároltakra vonatkozik! Ugyanis nemsokára lejárnak, nem szeretném őket újratölteni, sokkal inkább eladni!
Nézzetek be, mert érdemes!

Ó igen, és kinéztem ma eBay-en egy gyönyörűséges blúzt, amiért odáig vagyok (meg vissza) <3


6 megjegyzés:

toritextil írta...

oh, köszönöm, hogy blinkeltél!!

a ruha pedig tényleg nagyon szépséges... :)

Jandó írta...

Nagyon jó lett mind. Tetszik ez a zsugorkás dolog is, de a gyurma azért kicsit jobban :). Úgy látszik kicsit egyre jár az agyunk, mert a héten varrtam egy biciklis táskát. A kívánságdobozos kérést én is olvastam, de csak utána.

Névtelen írta...

Szia!láttam hogy kinézted magadnak ezt a blúzt,amit régen én is megtettem:) és megvettem:( baromi nagy csalódás,iszonyat ócska anyag,esetlen és ronda élőben az egész,szóval ha még nem vetted meg és elfogadsz egy tanácsot akkor ne is tedd.én is azt hittem a kép alapján hogy csoda szép:(
zsófi

bagoly írta...

kedves kinga, kerestem meskán a biciklis fülbevalót, de nem találtam. szeretném megrendelni, hogyan tudnám ezt megtenni? kérlek, ha van időd, írd meg: chilis.chips@gmail.com

Lepke írta...

Az Amelie-s fülbevaló egyszerűen csodálatos :)
Meg amiket eddig megnéztem mind gyönyörűek, stílusosak. fantasztikus dolgokat csinálsz.:)

Pixie Pie írta...

Szia! Nagyon klassz dolgokat csinálsz! Majd ha ráérsz, légyszi ugorj be hozzám, mert muszáj volt adnom neked egy díjat! :)