2009. december 11., péntek

Hát ezek a fiúk... :)

Sziasztok kedveseim!
Tudom, rég írtam, és sajnos ma sem szolgálhatok túl sok újdonsággal, de örömmel jelentem: vége a szorgalmi időszaknak! Ez nem azt jelenti, hogy lazsálhatok, de már nem lesznek kötelező gyakorlatok, és magam osztom be az időm - bár ez sokszor rosszul sül el :D De a lényeg, hogy most több időm jut az ékszerekre is, remélhetőleg nem csak hétvégén ;)

Legutóbb ez a Csuporka kulcstartó készült egy Meskás megrendelésre, de ő azóta már úton is van, viszont a blogig csak most jutottam el...


Elnézést, ha nem tudok azonnal válaszolni az e-mailekre, picit el vagyok havazódva :))) De igyekszem képben lenni. Ha mégsem, akkor írjatok rá mégegyszer, mert ebben a nagy hajtásban feledékeny vagyok. Amúgy ez nem jellemző :)

Szeretnék egy pici segítséget is kérni!
Vészesen fogyóban van a fluoreszkáló FIMO-m, azonban hatalmas szükségem lenne rá a karácsonyi ékszerekhez. Rendeltem egy adag gyurmát, de most máshonnan, mint eddig, és itt sajnos nem volt fluoreszkáló.
Nagyon nagyon megköszönném, ha valaki lenne olyan kedves, és elsőbbségivel küldene nekem egyet 56g-os kiszerelésben. Fülbevalóval meg is hálálnám, vagy akár ki is fizetném, persze. Ajánlatokat minél hamarabb e-mailben várok :)

Más. Cserfescsillag blogján találtam ezt a bejegyzést. Nincs harag, viszont ennek kapcsán eszembe jutott, hogy mindenkit szeretnék megkérni arra, hogy ha bármilyen formában ihletet merít tőlem (legalábbis ami egyértelmű), akkor volna néhány apró elvárásom, azt hiszem egyik sem hatalmas kérés, viszont korrektnek érzem :) Mégpedig: jelöljétek meg a forrást - azaz nevezzetek meg, és tüntessétek fel a blogom elérhetőségét. Szóljatok nekem is! Jól esne, ha még előtte megkérdeznétek róla, de nem hiszem, hogy elutasító lennék (nem vagyok én olyan:)) így ha utólag jelzitek, akkor sem haragszom meg ;)
A blogon található fotókat lehetőleg ne használjátok máshol az engedélyem nélkül, illetve ezekre is vonatkoznak a fent leírtak.
Valamint kérlek a rólam ""másolt"" ékszereket ne áruld!
Azt hiszem ennyi.
Ezen felül pedig annyi hozzáfűzni valóm van, hogy persze nagyon boldog vagyok, hogy sok emberre hatással lehetek :)
És Timi, ne haragudj, ez nem mind rád vonatkozik, csak most láttam elérkezettnek az időt, hogy ezekről írjak :) Meg mostanában sok helyen botlottam másolás-témába, gondoltam jobb elkerülni. Nem mintha ez a pár sor alapvetően megváltoztatná az emberek felfogását, de ha már 1-2 embernél elérem vele a célom, akkor megérte.


Játék JUCINÁL! Nézzetek be hozzá! ;)



És hogy miért a bejegyzés címe? Azért, mert mostanában bizony fiúk is vásárolnak tőlem :) Ma találkoztam egy sráccal, aki Meskán (!) vásárolt tőlem. Meg egyre többen írnak, hogy a barátnőjüket karácsonyra egy gyurmás ékszerrel szeretnék meglepni. És olyan vicces :) Főleg, hogy hát elég "fiúsak" a szó minden értelmében. De ezek a megrendelések mostanában kifejezetten jókedvre derítenek.
Szóval lányok, ne lepődjetek majd meg! :)

4 megjegyzés:

bubble írta...

Köszöööönöm, hogy belinkelted a játékomat!!! :)

Timi írta...

Szia! Hát... igazából nem "másoltalak", hanem ötletet szereztem. :) Nem fogom eladni a pingvint, mert egy beteg kislánynak készült ajándékba. Pl. a dinnye forma az saját ötlet (akkor még nem is blogoltam), de utólag Nálad is láttam hasonlót. Szóval az ötletek egy nagy fáról fakadnak. :D További szép napot!

Névtelen írta...

Szia!
Csak remélni merem, hogy e sorok irónikus ultimátumszerűsége engem nem érint :D, többek közt mivel vannak formák, amiket-hihetetlen!, de- mindenki hasonlóképp képzel el. Én amúgy 'pályakezdéskor' nézegettem végig a Te dolgaid, elég sok forma asszociálódott általuk, de nem gondolom, hogy másoltam volna bármit is. :)
Noriko (Handmade-cuties)

Névtelen írta...

Szia!

Nem akartam ilyen undok hangvételűre a kommentet, csak annyi hasonló helyzettel találkoztam már, és olyan hülyén bírnak alakulni, hogy felkaptam a vizet. Szóval bocs.

Nóri