2009. december 23., szerda

Karácsonyi meglepetés és hó

Szerencsésen célba ért a karácsonyi csomagocskám, amit Julcsinak küldtem. Ő volt a párom a karácsonyi húzogatós játékban.
Nagyon izgultam, hogy vajon időben megérkezik-e. De szerencsére éppen hogy :)
Készítettem neki egy kötött szütyőt, amit én személy szerint nagyon szeretek, mert nagyon klasszak a színei. Igaz, inkább kicsit őszi, de hát mit tegyek; az őszi színek télen is a kedvenceim :) Készítettem egy adag gombot. Mindenfélét: színeset, virágosat, állatosat, gyümölcsöset... Julcsi varrogat, és reméltem, hogy ezek hasznosak is lesznek majd. Azért beletettem a csomagba egy karácsonyi fülbevalót, és két hűtőmágnest is :)






Remélem sikerült velük örömet szereznem :)
Közben én is megkaptam a meglepetésem! Engem (zs)Ófi "húzott". Sajnos fotót egyelőre nem tudok mutatni. Egy nagyon szép táskát/szatyrot kaptam tőle, amibe a monogramom és egy cseresznyét hímzett :) Nagyon érdekes zseb-megoldása van, és mindegyik zsebbe valami kis apróságot rejtett! Ezúton is mégegyszer köszönöm! :)

Mégegy meglepetést kaptam, méghozzá Gabitól. Nagyon helyes nyakmelegítőt, kiscsizmát, és apróságokat kötött nekem. Igazán szépek!:) Majd hamarosan ezekről is mutatok képet, ha el nem felejtem...

És akkor jöjjön néhány havas kép. Ezeket még 2007/2008 telén készítettem. Idén sajnos elmaradt, aztán mire észbe kaptam, már egy szempillantás alatt el is olvadt az összes :(
De legalább szánkóztam, hosszú idő után újra :)







7 megjegyzés:

Bejus írta...

Annyira tetszik ez a bejegyzésed! Cukiságok!! :) És azok a képek valami fantasztikusak!!!
Sajnos elolvadt nálunk is a hó! :(

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Puszi
Bejus

Főfüge írta...

Boldog Karácsonyt Nektek!

toritextil írta...

nagyon helyes dolgokat készítettél Julcsinak, biztosan tudja mire használni őket :)

gabcsap írta...

Betlehemi csillag Szelíd fénye mellett Ma az égen és a földön Angyalok lebegnek. Isten hírvivői Könnyezve dalolnak Békességet, boldogságot Földi vándoroknak.

Boldog Karácsonyt kívánunk!

LARION írta...

Szia, Kinga! Boldog Karácsonyt!

Lacel írta...

Gyönyörűek a képek! :)))

Julcsi írta...

Jelentem a fülbevaló sikeresen debütált az össznépi családi (kb. 50 fő) karácsonyon, mindenki meg akarta enni:))))))))))