2010. február 7., vasárnap

Sütemények

Sok-sok sütis ékszer készült, főként megrendelésre.Ezt a -szerintem elég élethű- csokimázas epres muffint "csak úgy" készítettem. Felteszem Meskára, de szerintem magamnak is csinálok egyet :)
Ja, ez most szép nagy darab lett, kb 3cm magas.És így néz ki a sok kicsi muffin, karkötőnek felszerelve. Azóta már mindegyiken ott ficeg a cseresznyéslány cetli, és várják, hogy holnap menjenek a postára.
Szerettem őket csinálni, mert bár néhol egyeznek, mindegyik más és más. És jó figyelni, hogy kinek mire/milyenre van igénye :)
Erre csak 4-5 (azaz végülis 5:)) szem süti került. Ez az egyik kedvencem, főleg a barack színű epres:
Kérésre készült még egy hatttaalmaas muffin is:) 4cm magas, nagyon mutatós!
Az 5db-os karkötővel együtt utazik majd, egy vászoncipőért cserébe :D
És most írt a lány, aki rendelte: azt mondta, pont így képzelte, nagyon tetszik neki :)
És végre egy bók: megkérdezte, én fotózom-e az ékszereket, mert nagyon jók a képek :)) Hát, igen.. Nagyon sokat fejlődtem egy év alatt (mind a kivitelezés, mind a fotózás terén) de meg kell hagyni, volt honnan :)
Komolyan, nem értem, régen 1-2 képet hogy mertem feltenni :O Mindegy, szerintem mostmár vállalhatóak:) Tervbe van véve, hogy néhány régi "sláger" figurát újra elkészítek, és szépen lefotózok. Majd szeretnék egy honlap-féleséget is, ahol szépen egybe lennének gyűjtve a képek, hogy könnyebb legyen szemezgetni. Most a myspace-es oldalam szolgálja ezt a célt, de azt hiszem azt csak regisztrált tagok tudják megnézni (legalábbis a képeket).
Illetve még valamit tervbe vettem, a nyárra, de ez még titok :)

Na, szóval a giga muffin:


Van egy telefon is, ami még korai agyszülemény, de most fekete-fehérben rendeltek :) Őket nagyon szeretem.És tegnap volt a táncegyüttesem farsangi bálja, ahol 3 tombola-tárgyat ajánlottam fel. Szerintem jó helyre kerültek :)
Néptáncoslány kitűző, muffinos- és nyalókás fülbevaló.12 megjegyzés:

Névtelen írta...

kinga ezek cso

Lora írta...

uhh mennyire jók :o nagyon ügyes vagy.a muffinok-nyalókák-tortaszeletek a kedvenceim :)

vanegyadri írta...

mennyire cukik :) igazán édes csajszi lehetsz :P

vivien-zsofia írta...

beleszerettem az összesbe:D

toritextil írta...

nem vagyok egy nagy muffinos, de így együtt sokan marhajól mutatnak :) főleg az óriás :)) és a képek is!

Névtelen írta...

Szia!

A telefonok haláliak, nálam is tervben vannak egy ideje ezek a retro-telefonok, csak én amolyan 'kurváspiros' színben gondoltam őket, nekünk is olyan volt... :P
Azt el is hiszem, hogy a barackszín habos-epres muffin tetszik leginkább, olyan szép pasztellszínű, nekem is ez a színkombináció volt a legelső muffinomon! :)
A néptáncos kislány pedig tündéri! Nagyon nagyon szépen sikerült! :)

Nóri
(www.cutiehandmade.wordpress.com)

d.elisio írta...

Szia!
Régóta nézegetem a munkáid és el kell, hogy mondjam, hogy az elmúlt 1 évben TÉNYLEG IGAZÁN nagyon sokat fejlődtél és csak így tovább! Zseniális a fejlődésed, komolyan!

Fannalka írta...

SZia!
Kaptál tőlem egy díjat!

Fannalka írta...

Néz meg a blogomon!

Szera írta...

Nézz be hozzám... :)

gerdushi írta...

Én is benne lennék a cserében. A muffinjaid (is) pl nagyon tetszenek! ;)

szilva írta...

Fantasztikusak a munkáid! Nagyon szeretem nézegetni a fotókat, mert sok sok ötletet szerezek ezáltal! Remélem, nem bánod! :) További jó munkát kívánok!