2010. április 16., péntek

Almás hajcsatok és más

Múltkor mutattam, hogy milyen csuda dolgokat kaptam Judittól. Egy részük éppen jókor jött, mert pont kifogytam, és nem volt időm venni, másik részüket meg Amerikából rendeli, így még én sem találkoztam vele itthon, de most végre lehetőségem volt kipróbálni.
Szóval vééégre én is csinálhattam hajcsatot. - korábban is készült 1-2, de azokkal kapcsolatban fenntartásaim voltak, legalábbis ami a strapabíróságukat illeti, mert hagyományos csatra voltak ragasztva.
Ez most tényleg tartós, mert az almácskák a csaton lévő kis "tányérocskákon" csücsülnek. Szerintem ezt az egy párat fel is töltöm Meskára.



És újra előkapartam a világítós gyurmát. Most gyűrűre került a szellemecske.


És sikerült a sötétben is lefotóznom :)



Megrendelésre készült ez a muffinos kitűző. Illetve nem konkrétan ilyen, de ez a fahéj szívű krém annyira tetszik nekem! Gondoltam egy kis gyümölccsel feldobva még mutatósabb lenne. Kb 3-4cm magas.



És szintén megrendelés - Nikinek készült, akinek a kislánya Málna :) A korábbi szőlős fülim mintájára szeretett volna egy málna medált. Azért gyorsan utánanéztem, hogy pontosan milyen levele is van a málnának (bár biológia szakos létemre csak-csak tudom, de ha gyurmázásról van szó, akkor jobb figyelni!), hát így sikerült. Nikinek tetszik, úgyhogy örülök :)

9 megjegyzés:

Jandó írta...

Nagyon jók lettek. Irtóra tetszik mind. Eddig is szép dolgokat készítettél, de úgy tűnik, egyre jobb vagy, és minden munkád nagyon részletes, kidolgozott. És a képek is remekül sikerülnek. Csak így tovább. :)

kinga írta...

köszi, aranyos vagy :))

Elza írta...

az a baj,hogy amilyen elvetemült vagyok,és elfelejtek enni,nekem ezek nem valók,mert amilyen jól néznek ki,még megenném,ha rámjön az ötperc.

ettől eltekintve minden nagyon szép:) gyűrűt egyébként mennyiért csinálsz? nem most kellene,csak úgy általánosan:)

kinga írta...

gyűrűt azt hiszem legutóbb 850ért adtam:)
de attól függ, milyen..

Elza írta...

egyszer majdan ilyet kellene rácsinálni:

http://www.exclaim.ca/images/up-2radiohead.jpg

:)

Ági írta...

de jóóóók :) és az a világítós gyurma sem mindegy :D honnan lehet olyat beszerezni? :)

kinga írta...

Köszi Ági:)
Ugyanott ahol a többi FImo vagy Cernit gyurmát is :)

Elza :)))

Elza írta...

szóval a rádiófejeket is szereti kegyed,hehe:)

[csé:jé] írta...

hűű, ez a málna nagyon jóóóóó!!!!