2010. június 12., szombat

Csakazértis...!

Szeretem, ha meg tudom osztani az embereket. Múltkor a nonfi füli kérdéssel azt hiszem sikerült is :)
Nem hagytam annyiban, kísérletezgettem a színekkel. Engem picit Viki cuppantottjaira emlékeztet (talán mert bogyesz...), de mégis más a technika. A sárga és zöld bogyók gyurmából készültek, a türkiz és a pink pedig fa gyöngy.
Olyan "egyszerű de nagyszerű". Ezeknél valahogy jól ki tudom élni a színek kombinálását, ilyesmi :)
Szerintem fognak hasonlók készülni, akár visszafogottabb színekben is... Mert igaza van Noéminek, hogy a "konszolidált dolgozó nők" nem hordhatnak bármilyet. Na hát tessék! :)
Meg azért ha a színeit vesszük, azt hiszem elég "kingásra" sikeredtek :)
Holnap felteszem őket Meskára, meglátjuk mekkora sikere lesz... Azért ne tartsátok magatokban a véleményeket! :))




Megrendelésre készült egy virágos gyűrű:




És néhány sárgarózsás kiegészítő. Ezekből hamarosan meskára is kerül. Mérges vagyok, mert az ígéretekkel ellentétben a Meskás lányok nem szóltak előre, így nem volt időm új dolgokkal készülni, hogy bővíthessem a boltom :( Persze az elmúlt kb 2 hónapban, azóta, hogy felkértek, gondolhattam volna rá, de valahogy mindig akadt más tennivaló. Mindegy, most igyekszem töltögetni a polcokat, hátha valakinek megtetszik valami :)
Nekem személy szerint ez a szín az egyik kedvencem!

15 megjegyzés:

toritextil írta...

nekem természetesen tetszenek a bogyók :) viszont most a színük.. kicsit soknak tartom.. báár attól függ, az ember mivel veszi vel, mondjuk egyszínű szürke pólóval és pink nacival?! akkor meg tökéletes :)) a sárga színe pedig csodaszép :)

ezek a rózsás hajcsatok.. naggggyon jó, hogy a hajadban is le van fotózva, hiába tudja az ember elképzelni, mégis ha látja, egész más, gyönyörűen mutat a hajadban/hoz!!! :)

és a gyűrű is cuki :)

Mona írta...

Ez a bogyós füli nagyon ott van, én is készítettem már hasonlót, kár, hogy nekem nem állnak jól a lógós fülik :( Annyira jól fel tud dobni egy egyszerű ruhát! Nem is gondolná az ember, hogy ezek a színek mennek egymáshoz, és itt a bizonyíték!

kinga írta...

Viki, én meg most pont, hogy odáig vagyok ezért a színösszeállításért :$ :)
Mona, én is meglepődtem :D először valami egyszerűbb színű fagyöngyöt akartam rátenni, de valahogy ezek akadtam a kezembe, és teljesen megtetszett.

Lente Julcsi írta...

A bogyós színeit külön-külön is szeretem,így együtt is nagyon jól mutatnak,igazi nyári hangulat!Az is jó,hogy különbözik az anyaguk.
A rózsák nagyon szépek,kedvesek.

gerdushi írta...

jók lettek a bogyik :) ez tényleg kingásabb mint az előző. :)

Emi írta...

A rózsák gyönyörűek. =)

Névtelen írta...

Szia!En most nem ezzel a temaban fordulok hozzad,hanem erdeklodni szeretnek,hogy Romaniaba tudnal-e kuldeni ekszereket,vagy esetleg kuldtel mar?!S hogy a postakoltseg mennyi lenne.Valaszod varom!

kinga írta...

Szia!

Még csak Magyarországra postáztam... Nem igazán vagyok tisztában a díjakkal, ennek utána kell néznem (esetleg ha valakinek van ilyen tapasztalata, megírhatná!) illetve a fizetést sem tudom, hogy működne. Western Union?
Csak ez elég költséges, nem?

yoolee2009design@gmail.com írta...

Nekem tetszik a bogyós is, én is csináltam ilyeneket, néha ez is kell, nem kell mindig csak figurákat csinálni. A rózsák is szuperek. Ez a szín pedig nagyon tetszik!!De jól megvárattak ezzel az interjúval, hát már tök rég írtál róla, h. lesz és csak most jelent meg...

Mina írta...

Szia! Lenne egy kérdésem, hogy a narancssárga rózsák ugyanabból készültek mint a Mirinda szelet teteje? és hogy ez ilyen áttetsző gyurma lenne? Köszi Amúgy nagyon szép minden :)

kinga írta...

Igen ugyanaz a gyurma, és áttetsző :)

estibogar írta...

Olyan egyszerű, de mégis szép. Nekem az a két rózsa csatt tetszik...Gratulálok a munkáidhoz...

cemi írta...

kinga,én már küldtem külföldre levelet, megkaptam is, Mirkó meg csomagot is többször is, szinte semmivel sem drágább mint Magyarországra! Fizetni meg átutalással lehet ugyanúgy :)

cemi írta...

http://www.posta.hu/kepek/upload/2010-04/Dijkivonat_20100401.pdf

ha itt megnézed Kinga, a 2. oldalon az első rublikát, akkor látod,hogy alig tér el a grammonkénti ár a belfölditől. elég gáz.. mármint nem az,hogy a nemzetközi kézbesítés "olcsó",hanem hogy ehhez képest a belföldi milyen iszonyú drága... :S

knojemi írta...

Helyes-helyes. A bogyók szerintem megunhatatlanok. :)
Amúgy meg szerezzél már igazi ezüst fülialapot, mert akarok rózsáááát!!! ;)