2010. június 15., kedd

Szántóföldi gyomnövények (ésatöbbi)

Engem is megihlettek a pipacsok :) Olyan gyönyörűek.... bár gyomnövény, de bár csak minden gyom ilyen lenne :) Még egy teljesen ronda, elhanyagolt környezetet is teljesen elvarázsolnak. Pláne, ha egy kis lila is keveredik közéjük :)
Nagyon tetszenek ringu pipacsos ékszerei is... De ma megérkezett a Meskán vásárolt horgolt pipacsos hajcsatom, és valahogy szívesebben szaladgálnék valami réten, virággal a hajamban, mint hogy itthon tespedjek, és tanuljak (...) vagy bármi mást csináljak :(
Szóval úgy gondoltam, kéne valami pipacsos :) Pontosabban előbb a "kék égbolt" született meg, amire kellett valami.... hm-hm.. szántóföld. És.. PIPACS!! És valahogy alapnak éreztem, hogy réz láncot kapjon :) (Az más kérdés, hogy ezüst most nincs is :D)
Olyan kis egyszerű, de én most mégis annyira megszerettem, hogy nem biztos még, hogy megy a Meskára....





Készült másik medál is. Ezt mondjuk kislányoknak tudom elképzelni. Például akiknek alma a jelük az oviban :)
De mivel még nem került rá lánc, ezért akár kulcstartó is lehet belőle (igaz, úgy az elszáradt csészelevelek, bocsi, fogalmam sincs, hogy hívják... szóval az a fekete nem biztos, hogy sokáig bírnák)



Megrendelésre újra készült pulikutya, most szürke színben :)



És egy epresjoghurtos fagyi édestölcsérben. Őt már a Meskán is megtaláljátok.

16 megjegyzés:

gerdushi írta...

hű, kinga. a pipacsos jó ötlet :) énisszeretemőket :)

Noyka írta...

Nagyon jók lettek, a kedvencem a kis puli

csillus. írta...

dejók!
hogy tudtad ilyenre csinálni a fagyitölcsért?

daire. írta...

Gyönyörű ez a pipacsos! :O Nem gopnd, ha csinálok valami hasonlót magamnak? Megihlettél...:$ És lehet, hogy gyerekes vagyok, de én az almásat is hordanám...:$

kinga írta...

Réka!
Nem gond :)

Csilla, gyufával szúrkodtam meg és azt tekertem fel tölcsérré :)

Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy azt hiszem korábban yoolee-nál is láttam hasonló fagyikat, de erre most nem esküszöm meg :)
Mindegy, de ez a kedvencem. Az epresjoghurt, és szigorúan mindent csakis édestölcsérből!! :)

Kőrösi Mercédesz írta...

Szia Kinga, ez a puli nagyon helyes, a fagyitól pedig nagyon megjött a fagyiehetnékem, ami elég ritka manapság! Úgyhogy gratulálok, klasszak!!
KMerci

töpszlívi írta...

Húú, a pipacsos nagyon tetszik. :))
Mondjuk a többi sem kutya. :))

kinga írta...

De, a puli kutya :D:D

Cirelin írta...

Nagyon szuperek lettek, a puli haláli aranyos, a fagyi pedig élethű. :) A medálok is jók, szerintem az almás is bőven jó felnőttnek is, nekem is alma volt a jelem az oviban. :D

Erzsébet írta...

Én is beleszerettem mostanában a pipacsokba, a medálod is nagyon megfogott, nagyon tetszik. De azért a puli sem semmi.:-)

yoolee2009design@gmail.com írta...

Kinga, gratula! Remélem az előző negatív élményeidet már elfelejtetted és csak előre nézel, emelt fővel, mert megint nagyon szupereket készítettél:)Fagyit én is csináltam (és csinálom is folyamatosan így nyáron), de teljesen másmilyen:)
A pipacs-medál nagyon tetszik!Látom, te is virágmániában szenvedsz:)

boGár krea írta...

Éljenek a pipacsok! :)
A pulijaidat nagyon csípem! És most, mikor írom ezt a hozzászólást, közben látom a fagyikat... hogy is fogalmazzak? ... összefutott a nyál a számban! (És nincs itthon fagyiiiiii!!!!!) :(
:D
(Remélem már újra egyenesben vagy lelkileg! Csak most olvastam a sok előzőt... Persze én is elkenődnék ilyen esetben, de csak bíztatni tudlak, mint a többiek! Jó vagy és ezt tudd!!!)

Susu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
DoRcY írta...

Nagyon klassz, én is imádom a pipacsokat :) Ringunál is nagyon tetszenek ezek az ékszerek. A puli pedig, mint mindig, most is cukiii :))

Névtelen írta...

Meg szerenelek kerni valamire:nem keszitenel vagy keresnel egy videot ahol CHANEL-es mintat leget gyurmabol kesziteni?Igazabol a folyamat erdekelni h hogy kell.Ilyethttp://2.bp.blogspot.com/_YQ9Gm33rwgI/SyZB8w1SUWI/AAAAAAAAEdw/cUbOEc4Kfog/s400/ChanelSticks.jpg kosz elore is!

schall eszter írta...

Kinga! Felraktalak az új blogomra!:)
www.art-in-spiral.blogspot.com