2010. július 15., csütörtök

Menő

Ezen a képen épp anyával menőzünk, na meg a Larionos táskánkkal :)) Sőt, anyán Fércművek (Gomboltos) gyűrű és Lüdecke nyaklánc van :) Rajtam meg ha nem épp gyurmázás közepette rángattak volna ki fotózkodni, Kricsár gyűrű és cseresznyéslány gyűrű lenne - hahaha.
Tiszta mesKACSAlád :)
Jaaa, igen! Mert bár nem említettem, de Ancsával csere-berélünk. Két nagyonszép szívecskés gyűrűt kaptam Tőle (sárga- és vörösréz) és egy nagyon tuti fészkes fülit :)) Hogy az én csomagomban mi lesz, az titok, mert ha minden jól megy, holnap indítom útjára. De ígérem megmutatom, mert nagyon jóóó :) Annyit elárulhatok, hogy a kislánya részére készült ez-az, tehát nagyon rózsaszín :))



Ez meg csak úgy, a tegnapi széna-vasvillázás emlékére :D meg mert kék az ég és zöld a fű, na meg nem mellesleg látszik rajta a nyakláncom - bocsi, hogy így fájdítom a szíveteket, de imáádom :)

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Mit is lehet erre mondani?: Szépek Vagytok!!!

Fércművek írta...

De jó kép rólatok! :)

LARION írta...

Köszönöm..... Bíííírlak Benneteket nagyon.............

Shushanna írta...

Örömmel látom anyudat is, eddig csak a Te arcod és a tőle kapott levelei alapján képzeltem el, hogy milyen lehet...
Most már látom is...A megjelenés sokat elárul...Szépek vagytok! :)

Évi írta...

Tök aranyosak vagytok, nekem is ilyen anyuka kell. Nem tennéd fel Meskára? :) :P

Névtelen írta...

Hogy neked milyen fiatalos anyukád van! Szuperül néztek ki. :)

MELI-BEADS írta...

Nekem is tetszik a kép rólatok és jó látni ilyen boldog anya-lánya párost.Könnyes szemmel,írtam,mert nekem nem adatott ilyen anyuka .Igyekszem a kislánykámnak jó anyja lenni.