2011. január 5., szerda

Újdonságok

Megint olyan kreatív vagyok címválasztás terén... :D De a vegyes, új ékszereket sajnos nem tudom más névvel illetni. Nem gond... szóval mutatok 1-2 újdonságot :)

Pontosabban előbb rizsázok egy kicsit, mert ilyen itt a blogban szerintem úgyis rég volt :)
Gondolkoztam rajta, hogy azokat az ékszereket, amik tulajdonképpen egy kaptafára készültek, és csak apróbb dolgokban térnek el (pl az új fajta muffinos gyűrűk), érdemes-e egyesével bemutatnom itt a blogon...?


Az talán unalmas lenne, nem? Vagy ha elkészítek mondjuk egy nyalókát 10 másik színösszeállításban, vagy egy újabb kávéscsészét, más színben... Végülis Meskán úgyis megtalálhatók. Vagy esetleg egy képgalériát kéne létrehoznom, ahol rendszerezem őket. (A muffinoknak egyébként FB-on tervezek egy új mappát nyitni)
A honlap is régi, dédelgetett vágyam, csak fogalmam sincs, hogy vágjak bele. Ehhez nem igazán értek. Pedig megoldaná a problémámat :)

Ezen kívül még sok fejtörést okoz, hogy a facebookot és blogot milyen arányban használjam. Mert FB-n nincs fent  mindenki (amitől az oldalt ugyanúgy lehet nézegetni, csak hozzászólni nem), viszont aki fentvan, az meg a blogokat nem annyira nézi. - Bevallom, saját tapasztalat, mert már nekem sincs annyi időm/energiám, hogy blogokat nézegessek. A FB-ot meg naponta egyszer végigpörgetem.
Igazából ebben a kérdésben a Ti véleményetek számít a legjobban! ;) Úgyhogy kíváncsi lennék, ti hol olvastok szívesebben/gyakrabban...! ITT indítottam is egy szavazást.

Na, és akkor mutatok is ezt-azt :)

Pici narancsos muffin fülik:


És van 1-2 ilyen apróság, amik sablonnal készültek. Az hadi titok, hogy ez a sablon honnan van! ;) Biztos nevetnétek :D



A mókuska már el is kelt, a holdak pedig hamarosan mennek Meskára.


 És van egy ilyen halacska is...



Annyira nem szeretnék sablonnal dolgozni, mert én is jobban kedvelem azokat az ékszereket, amiket magam formázok, de azért kedvem volt kipróbálni :) Kicsit most ezzel kísérletezgettem...

Meg ezzel a nyaklánccal, amin csak a szív készült gyurmából, de egy élmény volt összeválogatni hozzá a gyöngyöket, meg "megszerkeszteni", hogy melyik milyen hosszúságú legyen... Persze nem egy nagy durranás, de azért nekem tetszik az eredmény :) Már ő is elkelt:


12 megjegyzés:

Lora írta...

én szívem szerint a blogot szívesebben olvasom, mint a fbos oldalt nézegessem.. és pakolj fel mindenről képet, olyan jó végignézegetni, hiába ugyanaz az alapötlet, ha másak a színek, variációk.. :) a mókus annyira cuki :)

Betti írta...

Én szívesen olvaslak Facebook-on is, meg a blogot is mindig megnézem :) A képeknek én is mindig örülök, nem baj, ha hasonlóak! Ez a balerinás nyaklánc nagyon tetszik!!! :)

horimarika írta...

Én is blogos vagyok inkább. És talán azért is nem vagyok facebookon, mert tudom, a kettő sok lenne egyszerre. Nekem a blog olyan barátságosabb. Viszont tény, hogy fb nagyon népszerű.

Julcsi írta...

Én sejtem honnan vannak a formák;-)) Van belőle 24 különböző, nem igaz?:))))

rebus írta...

ez a nyaklánc gyönyörű! beleszerettem :))

Anna írta...

Lustának nevezem magam olyan téren, hogy a több száz friss bejegyzést végig pörgessem naponta a FB-on.Viszont ha nem felejtem el akkor mindig rámegyek az oldaladra, sajna így van amikor kihagyok napokat. A blogot szívesen olvasom mert úgy egybe van minden, és nagyon szeretem mikor egymás alatt van egy csomó dolog, és van hogy félek a végére érni mert akkor vége a bejegyzésnek :( :). Mellesleg ha a FB-n linkeled a blogbejegyzést én akkor azt is elolvasom, így én mindkét tábort erősítem :P
Csak így tovább, muffinokról sok-sok képet, mert imádom őket nézegetni!!! :)

Zsófy írta...

Én is inkább itt a blogon olvasgatlak,mert az Fb-hez egy kicsit én is lusta vagyok:)

eszti írta...

én a blogot jobban szeretem, mert a hosszabb képes bejegyzéseket olyan jó nézegetni. :)
ettől függetlenül mindkét helyen nyomon követlek. :D

tetszenek ezek az újdonságok is - főleg a mókus - de a sablon nélkül készített dolgok szerintem is sokkal jobbak. (és jó, h te is így látod, és nem térsz át az új módszerre :)

www.habos-babos.blogspot.com írta...

Szia,
én személy szerint hiányolom a közvélemény-kutatásodból a "mindkettő" lehetőséget, mert én a FB-ot és a blogot is szívesen nézegetem, olvasgatom:)

Az ékszereid pedig továbbra is fantasztikusak!:D

Mona írta...

Megint gyönyörűek, mint mindig :)))

Nekem is van csomó sablonom, sőt magam is készítettem már sablont, és nagyon szeretem őket. Jól kiegészítik a csak kézzel készült gyurmaságokat. Szerintem.

Névtelen írta...

Én is tudom honnan vannak, a gyerekeim imádják. Ők jégkockákat csinálnak belőle nyáron, már ha addig el nem kutyulják a "sablonokat".
Nagyon sok szép ötletes dolgot készítesz!
Kaszilva
http://kaszilva.blogspot.com

bettina. írta...

jujj ez nem a csokis kalendáriumbol van?:)