2011. január 26., szerda

A zsűri

Ahogy korábban említettem, a játékra beérkezett terveket egy 3 fős zsűri fogja elbírálni. Egyik tagja természetesen (?) én leszek, a többieket pedig ez úton szeretném bemutatni nektek :)


"Szimon Ágo vagyok. Divattervezést tanultam a Forrai Magániskolában. 2007-ben hoztam létre saját márkámat, mely a Zoe Phobic nevet viseli.Ruháimmal igyekszem elérhető egyediséget nyújtani a magyar fiataloknak, illetve eljuttatni az európai dizájn jellegzetességeit más kontinensekre is."

http://zoephobic.hu/

"Bergics Balázs vagyok, emberek fényképezésével foglalkozom, azon belül is elsősorban portré és esküvőfotózással. A fotóimmal próbálom megragadni azokat a pillanatokat, amik engem is megragadtak, megmutatni a világot az én szemszögemből. Fontos számomra a kapcsolat a modellel, hogy valóban rá és mindkettőnkre egyaránt jellemző, személyes képek szülessenek, és a lelkéből is megörökíthessek egy darabot.
Képeim a www.kisbergics.hu oldalon láthatók."

2 megjegyzés:

azeszti írta...

ú, hát én azt hittem, hogy majd összeül a család, aztán eldöntitek, de ez így nagyon komoly! gyorsan-gyorsan össze kell szedjem magam most már :)

kinga írta...

Először én is azt gondoltam, hogy fogom két barátnőm... de aztán úgy döntöttem, hogy adjuk meg a módját! És természetesen egy fiú is véleményezzen :) Ágó meg azt hiszem olyan "hiteles" személy, akinek megbízok az ízlésében!