2011. május 27., péntek

Gofrik + szolgálati közlemény

Mielőtt 1-2 fontos dologról és a nyári tervekről írnék, megmutatom nektek ezt a 3 gofris hajcsatot :)
Nekem most nagy kedvenceim... mint ahogy kiskoromban Balcsin az igazi!
Én legjobban a csokipundingos-tejszínhabosat szeretem. És ti?



Már megtaláljátok Meskán!



Na, és akkor most jöjjön a szövegelés...
Szóval az a helyzet, hogy nekem egyrészt vizsgaidőszakom van, másrészt hamarosan jön a nyár, amikorra jó sok tervem van. Persze kérdés, hogy ebből mi jön össze, s mi nem, de reményeim szerint kevesebbet leszek itthon, mint amennyit nem. Ebből kifolyólag nem nagyon jut majd időm az egyedi megrendelésekre. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem fogadok e-maileket és megrendeléseket, csak rövid határidővel kicsi az esély, hogy bármit is el tudok készíteni. Legfeljebb ha épp itthon leszek, de szerintem majd győzöm magam utolérni.

Így hát az lenne a kérésem, hogy aki biztosan tudja, hogy nyárra szeretne tőlem rendelni, az minél előbb jelezze, még akkor is, ha nem sürgős. Csak hogy szépen be tudjam osztani a dolgokat, és ne a nyár közepén zúduljon rám minden, amikor majd örülök, ha élek :)
Úgyhogy tényleg, ha valaki már most tervezi, az legkésőbb június közepéig írjon. Nem kizárt, hogy csak júliusban vagy augusztusban fogok vele elkészülni, de legalább könnyebb lesz terveznem.

Addig is mindenkinek szeretettel ajánlom a Meska boltom böngészésre. Most is nagyon sok termék van fent, illetve most összeszedegettem egy adag jóideje "kallódó" ékszert, amiket a napokban feltöltök. Így majd nagyjából 100 ékszer közül válogathattok... Lesz mindenféle: sütis, rózsás, kajás, feliratos, népi motívumos, stb. Fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk, hajcsatok.... Tényleg nagy a választék, szóval a nyáron mindenkinek inkább ezt ajánlom figyelmébe! Addig pedig igyekszem előredolgozni :)
Remélem így is találtok majd kedvetekre valót...
Az e-mail címem pedig továbbra is a régi: cseresznyeslany@gmail.com
Nyugodtan keressetek, amint lehetőségem van, válaszolok!

Nagyon köszönöm a megértéseteket! :)

1 megjegyzés:

eLlipszilon írta...

Pont a héten írtam, szerencsére nagyon nem sürgős ügyben. :D