2011. szeptember 5., hétfő

Itt van az ősz...

...itt van újra.
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Igazából az ősz az egyik kedvenc évszakom. Imádom a színeit, a hangulatát... Szeretem az őszi ruháim, a reggeli hűvös levegőt, a langyos napsütést... De azért hiányozni fog a nyár, és most elsősorban nem a kánikulára gondolok, hanem inkább erre a szabadságra. Megint szorosabb lesz az időbeosztás, tanulni kell, stbstbstb.

De egyelőre próbálom a pozitív oldalát nézni.

Tegnap megkérdeztelek Titeket facebook-on, hogy nektek mit is jelent az ősz?! Ezeket írtátok:
színes falevelek, forró tea, iskola, sál, vándormadarak, bőgő szarvasok, szőlő, szüret, kandalló, sünik, avar, esernyő, hajnali köd, zúzmarás fű, erdő, gesztenye, séta.......

Na, Nektek is megjött a hangulatotok? ;) Akkor mutatom, mik készültek mostanában a témában!

Ő S Z  -  2 0 1 1












A neten kerestem valamit, amikor rábukkantam egy oldalra. Igazából drótos oldal volt, de volt egy leveles ékszer, ami nagyon megtetszett.
Nem biztos, hogy a levél gyurmából volt a képen, inkább bőrnek nézett ki, mindenesetre nagyon jól mutatott!
Így én is kipróbáltam:) A drótos technikámon továbbra is van mit javítani, de ennél többet azt hiszem nem is szeretnék vele foglalkozni...


vfdghdztu
Végül pedig két olyan ékszer, amik bár nem kifejezetten ősziek, hangulatban most mégis idepasszolnak :) Legalábbis szerintem a tükörtojásos fotó egészen őszies lett, míg a rózsánál magát a türkizt tartom őszi színnek. Persze nem olyan, mint a "tipikus" őszi színek, de valahogy mégis. Én leginkább ősszel hordanám, hasonlóan, mint a sötétebb, kicsit fáradt lilát.



1 megjegyzés:

IsaBella írta...

A falevelek isteniek! Imádom őket! *.*