2011. december 2., péntek

Nagy karácsonyi nyereményjáték

Hamarosan itt a karácsony, így szeretnék Nektek kedveskedni!

Összefogtam három másik alkotóval, hogy egy fantasztikus ajándékcsomag kerülhessen valaki karácsonyfája alá. Ők pedig nem mások, mint:

buttondoll design,
mabeautyk,
Mácsár Andrea.

A közös nyereménycsomag tartalmaz egy Buttondoll design karácsonyfadíszt, egy mabeautyk gyűrűt, egy Mácsár Andrea fülbevalót, és egy különlegességnek számító cseresznyéslány képet:
EGY nyertest sorsolunk, aki mindent visz, de hogy a többiek se szomorkodjanak, lesz néhány „vigaszdíj” is:

A második nyertes 15% kedvezményt kap, melyet Mácsár Andrea boltjában válthat be.
A harmadikat egy mabeautyk kuponnal lepjük meg, mely vásárlás esetén 10% kedvezményre jogosít a végösszegből.
A negyedik nyertest pedig ezzel a cseresznyéslány gyűrűvel ajándékozzuk meg:Azok kedvéért, akik a többi alkotót nem ismernék, bemutatom Őket:

Mácsár Andrea így jellemzi munkáit:
„Ékszereim főbb alapanyagai természetesek, illetve bőrbarátok, legmeghatározóbbak a fa és textil. A textiles sokszínűsége és formaviláguk miatt igazán különlegesek. A fa alapokat vegyszermentes lazúrral kezeljük, így sokáig megőrzik természetes szépségüket és bizonyos mértékig vízállóak is maradnak. Mindegyik darab egyedi azonosítóval, a logómmal van ellátva.”

Felajánlása ez a 4cm átmérőjű hópelyhes fülbevaló:„A Buttondoll Design egyedi tervezésű táskák, design babák és kiegészítők tervezésével foglalkozik.
Egy táska kifogyhatatlan variációkkal!Nem kell többet táskát cserélned, a megoldás egyszerű és ötletes! Elég ha bepakolsz egy Buttondoll táskába és nem kell átpakolnod minden átöltözésnél.Vegyél egy alaptáskát és válassz hozzá előlapokat, amit kedvedre variálhatsz!
Gombolj a stílussal!

Felajánlása ez a népi motívumos karácsonyfadísz:mabeautyk:
Vintage ihletésű gyűrűk, nyakláncok, hajcsatok, óraláncok, textilrózsa kiegészítők, horgolt virágékszerek, gombékszerek kavalkádja.”


Felajánlása ez a nosztalgikus hangulatú, karácsonyi gyűrű:
Ha esetleg valaki nem ismerne... Cseresznyéslány vagyok, és süthető gyurmából készítek ékszereket.
Az általam felajánlott nyeremény most rendhagyó: gyapjúfilcből készítettem egy képet, melynek a keretét gyurmával díszítettem.Most pedig nézzük, mit kell tennetek ahhoz, hogy részt vehessetek a játékban:

Csupán egy kérdést kell megválaszolni, ahol nincs rossz válasz! :) Viszont mindenkit arra kérnék, hogy CSAK EGYSZER töltsétek ki az űrlapot, még akkor is, ha több e-mail címetek van! A dupla (tripla,…) jelentkezéseket törlöm.
A játék megosztása nem kötelező, de nagyon örülünk neki.

A határidő december 11. vasárnap éjfél. Utána sorsolunk, s felvesszük a nyertesekkel a kapcsolatot, hogy még időben a fa alá kerülhessenek az ajándékok! :)
Köszönjük a részvételt, és mindenkinek áldott, békés karácsonyt kívánunk!

Kinga, Andrea, Márti, Zsuzsi

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én is Boldog Karácsonyt kívánok nektek! :)