2012. július 6., péntek

Visszatérés

Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy mától újra fogadok megrendeléseket! :) Ha valamit nem találnátok meg Meskán, bátran keressetek meg e-mailben! (cseresznyeslany@gmail.com)

Mutatok nektek egy-két újdonságot (amik egészen frissek):
Most készültek ezek a rózsák, ezúttal magamnak. Frissítő, divatos nyári színekben. Mostanában teljesen rá vagyok kattanva a pasztellos (menta, korall, barack, rózsaszín, fehér, bézs, stb.) színekben, amik a közeljövőben az ékszereimnél is dominálni fognak:)
Sajnos a képek nem adják vissza 100%-osan, hogy mennyire klasszak ezek a színek...
A menta színű fülbevaló és a gyűrű egészen világos - istenien fog mutatni majd ha igazán barna lesz a bőröm!
Különösen ezzel a korall körömlakkal tetszik, ami szintén friss szerzemény.
A barack füli pedig jól fog passzolni a szintén barack színű szoknyámhoz;)

 


És készítettem egy olyan fülit (ezt a próbaverziót szintén magamnak), amihez hasonlót eddig nem. Ez kicsit komolyabb, úgyhogy egy elegánsabb ruhával jól fog mutatni!
És van pár ékszer, ami közel sem új, ráadásul már Facebook-on mutattam, de azért szeretném, ha itt is meglennének:3 megjegyzés:

IsaBella írta...

Nagyon szépek! A pasztell színeket én is kedvelem. :) A barackot egyenesen imádom! :) És a menta is a nagyon kedveltek közt van. :) Még a korall az, amit nagyon szeretek, bár az már inkább neonos. :D

noljyémi(¯`v´¯)hbsbbs írta...

Díjazlak: http://habos-babos.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam.html

Nightale írta...

A mentás és a barackos fülbevalók fantasztikusak. Ugyanígy fülesbe is beleszerettem, annyira aranyos :) Eladásra nem készítenél?:)