2012. október 24., szerda

Légy TE a cseresznyéslány ékszerek arca!

Bizonyára sokatokhoz eljutott a hír, hogy Bergics Balázzsal közösen elindítottunk egy közös nyereményjátékot, aminek kapcsán a cseresznyéslány ékszerek "arcát" keressük.
Ennek a játékkal egybekötött fotózásnak az ötlete már februárban megfogalmazódott bennünk, de most jutottunk el addig, hogy ezt formába öntsük.
A főnyeremény természetesen egy fotózás, mely által a nyertes nem csupán nagyszerű portréfotókkal gazdagodik majd, hanem ezeken a fotókon keresztül mutatjuk be az ékszereimet.
Fontosnak tartjuk, hogy a modell ne legyen mesterkélt, tudjon pózolni, ha kell, akár "őrültségekre", merész dolgokra is hajlamos legyen - egyszóval egy ügyes, talpraesett fotóalanyra "vadászunk".
A végső döntés ugyan rajtunk múlik, de a szelektálásban a Ti segítségeteket is kérjük!
Az eredeti kiírást ITT találjátok.
Összesen 39 jelentkező küldött magáról fotót, amik már fel is kerültek a honlapra:
SZAVAZÁS
Nagyon sokat jelentene, ha ellátogatnátok az oldalra, és végigböngészve a képeket, megfontoltan szavaznátok. Természetesen az emberekre elsősorban az ismerősei szavaznak, de ismételten szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ez most elsősorban NEM a nyereményről szól! Természetes, hogy mindenkit motivál a fotózás - hisz' ezért jelentkeztetek :) - de ez esetben jó lenne, ha csak akkor adnátok le XY-ra a voksotokat, ha TÉNYLEG alkalmasnak tartjátok egy ilyen fotózásra. Mivel nem minden nevezőt ismerek/ismerünk személyesen, így nagyrészt csak a 2-3 beküldött fotó, illetve a bemutatkozások alapján tudunk választani abból a 13 lányból, akik a ti (remélhetőleg reális) döntésetek alapján jutnak át a rostán.
Az az egy biztos, hogy akárhogy is alakul a szavazás, nekünk nem lesz könnyű dolgunk:) :P
Mindenesetre én már nagyon izgatott vagyok!
Az ékszerek folyamatosan készülnek, de viszek a régebbiekből is.

Nincsenek megjegyzések: