2009. június 22., hétfő

űrből jött lények

brummogi baltazár, a barnamedve. eredetileg süninek indult, körtével a hátán, de ilyen kis mackó ábrázata lett, hát így született...


vidám űrlény testvérek:



békakirályfi. még nem teszteltem, de lehet, hogy szőke herceg lesz belőle :]



Andi megrendelésére készültek ezek a fülbevalók. zöldalma, zöldalma szelet, és zöldalmás-tejszínes habos muffin.









múlt héten kedvem támadt üveget festeni. ez a kis baglyos kép lett az eredménye:









újabb fotót kaptam; cemiről és a malaszáról. remélem a dugongoson majd ő is jobban látszik ;]




pár napja a barátommal kirándulni voltunk a környéken. nagyon szép időnk volt, kék ég, ragyogó napsütés, fű, virágok, zümik, minden ami kell...sajnos a képfeltöltés során romlik a képek minősége (emiatt bosszankodok is eleget, mert nem mindig adja vissza, amit kéne...) de azért megmutogatom ezt a kettőt:




pár napja a nagy vihartól az állomáson leszakadt egy ág a fáról, volt rajta egy varjúfészek. körülötte két kis kilógó belű varjacska feküdt, nem messze tőlük pedig egy harmadik ugrált. még pici volt, és nem tudott repülni. a barátom hazavitte, hogy felneveli. végül nálunk kötött ki, tegnap hoztuk haza. apukám épített neki egy jó nagy ketrecet. próbáljuk etetni, kisebb-nagyobb sikerrel. ma elég jól belakmározott, sok gilisztát evett. már egész ügyes! kapott földimogyit is, mert az tápláló. van itthon lisztkukac, lisztbogár, uborkahéj, és vizet is fecskendezünk a szájába. ha majd megtanul repülni elengedjük, de lehet, hogy marad házikedvencnek. (habár a kutyánk már így is féltékeny rá...)






Nincsenek megjegyzések: