2009. július 2., csütörtök

Sorsolás

Ez csak egy nagyon gyors poszt... Olyannyira, hogy csak azt szeretném elárulni, mi lett a sorsolás eredménye. Na meg egy kis ízelítőt azokból, amiket remélhetőleg este már fel tudok tenni. Most azért nem, mert még nem vagyok otthon, és nem tudok képeket feltölteni. De türelem-tornaterem.

Tehát a nyertes: BARDÓCZ ÉVI

Többiek, azért ti se csüggedjetek! Lesz még játék, sőt lehet, hogy már ma el is indítom, körvonalazódnak a fejemben az elképzelések :)
Azért nekem is hasznos volt ez a kis játék, és igazán jólesett, hogy ennyien írtatok!
Ja, a kis évi-feliratú cetlit lefotóztam, hogy lássátok nem csaltam. bár sosem értettem, ez miért bizonyíték bármire is, de ha ez számít majd felteszem :)

Na és ami még lesz:
Most épp a nagyszüleim lakásában vagyok. És megtaláltam azokat a kis figurákat, amiket kiskoromban - kitudjahányévesen - készítettem. miből lesz a cserebogár?! hát elég vicces volt :)
Szóval majd ezek is lesznek...

Ésmég: Óraláncot keresünk. Balázs zsebórájához kéne, valami szép és olcsó. Ha tudjátok, hol találunk, vagy van nektek, akkor feltétlenül írjatok :)

Annával cserélünk :) Már várom, mert tetszenek a jópofa zsugorka ékszerei.

Véleményt szeretnék kérni erről a nadrágról:



Balázs szerint borzalmas :( Igaz rajtam még nem látta, csak beszaladtunk a boltba, és megmutattam neki, mit vettem tegnap. Ő kiakadt, én meg szerelmes vagyok belé. Mármint nyilván Balázsba, de most a nadrágra értettem :)
hozzátenném, szerintem rajtam jobban mutat, mint ezen a képen. De ezt csak nagyon halkan jegyzem meg, mert még nagyképűnek tartotok...

És végül egy film-ajánló:
Tegnap este Balázzsal megnéztük a Szeretni bolondulásig c. filmet, Audrey Tautou (Amelie csodálatos élete) főszereplésével. Úúúú, nekem nagyon tetszett. Bár voltak fenntartásaim, mert a címe eléggé valami nyálas sorozat-gyanús, és valami bepunnyadt tipikus-unalmas romantikus filmtől tartottam, de azért Audrey miatt reménykedtem. És nekem tényleg nagyon tetszett! Messze túlszárnyalta az elképzeléseimet. Najó, bevallom akkor tett leginkább kíváncsivá, amikor anyáék "ellopták" a DVD-met és arról számoltak be, hogy "izgalmas", "ijesztő", "durva". És azt kell mondjam: tényleg! Egyébként egy 2002-es film, és meenetközben kiderült, Balázs már látta, de szerencsére csak emlékei voltak.:)
Nézzétek meg!


6 megjegyzés:

Méhn Niki írta...

nézz be hozzám! :)
puszi!

(jó gatya:)

Hosszú-Bardócz Éva írta...

Éljenéljenéljen!!Köszönömköszönömköszönöm:)
Nem sokszor nyertem eddig életemben,de legalább,ha igen,jobban értékelem:D
Puszik!

Bejus írta...

Gratula Évinek! :))) Én soha nem nyertem semmit, még egy csokit sem! :D De nem adom fel! :)

Zsófi írta...

Jajj, ez a gatya nagggyon jóóóóó:) Hol vetted? ilyen nekem is kell:)

kinga írta...

Bejus: ne aggódj, lesz még alkalom ;)

Tappos: a promodban vettem:) mondjuk sok helyen lehet hasonlót kapni (biztos olcsóbban is:/) de nekem azok nem tetszenek. ez valahogy olyan különleges.... :)

LARION írta...

Ééééén is csak ilyenekben járok, varrtam már magamnak sok színben és mintában......... A vélemények vagy feketék vagy fehérek.....Na, de miért is csudálkoznék el ezen?