2010. május 20., csütörtök

Új gyurmák, új rózsák :)

Háááát, az úgy volt... (A facebookosok már ismerik a sztorit:)) hogy nemrég rendeltem gyurmákat. A szokásos helyről Fimo-t (a jól bevált színekből) és egy új helyről Cernitet. És 1-2 hét elteltével már kezdtem ideges lenni, amiért még nem érkezett meg. Már épp reklamálni akartam, amikor felfedeztem, hogy hümm, nem véglegesítettem a rendelést. Oké, na. Ennyi bénázás belefér :) Túl sok időm amúgy sem jutott volna a gyurmázásra, szóval nem baj. Viszont kedden kihozta a futár a másik csomagot is és... fúúúúú. nagyon jók az új színek!! :) Csomó van még, de első körben ezeket próbáltam ki.
Türkiz, neon sárga és arany. Valamint van a képen egy világítós fehér rózsa is, az mondjuk pont nem új...
Ahogy észrevettem, a türkiz elég népszerű :) Legalábbis a fészbúkosok 10 perc alatt kb 10-en 'lájkolták' :)Az arany színűhöz bedugós füli is készült... Ha valakit érdekel valamelyik, szóljon! :) Ami marad, az megy Meskára...

Azt meg alig várom, hogy hétvégén a többi új színből is dolgozzak :)

Készült néhány torta is, ezekből megy maajd Meskára mindenképp!:És ő korábban szerepelt már a blogon, de most újrafotóztam:

6 megjegyzés:

daire. írta...

nekem is a türkiz tetszik a legjobban, de ez a neon sárga is csodálatos... :) a torták pedig ínycsikladóak!

Johanna írta...

Tényleg szép a türkiz, az a sárga is szuper. Az aranyról én nem tudtam megmondani, hogy az milyen színű :$
:))

Esthi írta...

Nagyon jók ezek a rózsák. :))) Én is szeretek gyurmázni, de a rózsába soha nem mertem bele vágni. Most, hogy nézem a tieid, még inkább azt érzem, ez nem biztos, hogy nekem menne. Ügyes vagy nagyon!

Piroseper írta...

Nagy türkiz fan vagyok, nekem is az a szín tetszik a legjobban. :)
Csatlakoznék Johannához, az aranyat én sem ismertem fel először. :S

bettina. írta...

szerintem is csudajó az a türkiz!
énmajd tört fehér bedugos fülbit szeretnék renelni.mertnekemolyan rózsás gyűrűmvan:)

Bakarasz írta...

Én is a türkiz színűt viselném... a gyerkőceim miatt mostanság sajna nem tudok nagyon ékszerezni, bár amúgy sincs sok, de a Meskán annyi szépség van, hogy előbb-utóbb beruházok néhányra, például nálad :))