2010. július 11., vasárnap

Finomságok

Pár napja anyának jutott eszébe, hogy csináljak spenótot :) Szóval elkészültek, tányérban. Popeyeknek :))
És mennyire vicces: csütörtökön készült, de még mielőtt bárhol megmutathattam volna, tegnap este rábukkantam erre. Hogy az embereknek néha mennyire egy rugóra jár az agyuk.... :)




Ez pedig egy Meskás megrendelés. I KAKAÓ. A kakós dobozra büszke vagyok, nem gondoltam, hogy sikerülni fog (oké, az egyedi megrendelések 90%-áról nem gondolom....:D)
Viszont a fehér medál annyira megtetszett, hogy szerintem fognak még hasonlók is készülni, más felirattal. A szívecske kissé domború és lakkozott.



Ja és amint látjátok, van már néhány láncom... Sajnos az az adag, amit egy ideje várok (Mónitól) még mindig nem érkezett meg :(( viszont közben máshonnan rendeltem alkatrészeket, és véletlenül rábukkantam apró szemű láncokra. Nem volt belőle túl sok, de arra pont elég, hogy néhány régóta láncra várakozó ékszert felszereljek. Úgyhogy hurrá, holnap végrevégre útra kel néhány csomag!!
Sajnos van, akinek továbbra is várni kell rá :(

Martina kérésére elkészítettem az orbitos Fánkit medálként is, kicsit nagyobb kivitelben :)




És végezetül egy újabb rózsás csoportkép. Új színeket próbálgattam, kevertem... Ezek most apró bedugós fülbevalók. A kék kivételével, ami Diának készült, mindegyik megy a Meskára is. Készültek színben hozzájuk passzoló gyűrűk is, amik egyelőre alap nélkül vannak. Sajnos most abból is kifogytam :( Remélem nemsokára minden bőven lesz. Egyelőre rengeteg féle gyönggyel és függővel szerelkeztem fel, amikből talán más is készül majd...... :)


9 megjegyzés:

Anna írta...

Imádom a spenótot! És a kis spenótodat is most már :) Nagyon aranyos. ÉS a kakaós doboz is nagyszerű lett, rózsákról már nem is beszélve. A fánki meg most is nagyon cukor lett, én is elterveztem már jó régen, hogy medálban megcsináljam magamnak.

Minna írta...

Nagyon jó lett mindegyik, de kis fánk irtó aranyos :D

szaboreni írta...

A kakaós nyaklánc nagyon ötletes és aranyos + a rózsák így együtt :)

yoolee2009design@gmail.com írta...

Kakaó:))nagyon jó:)))

bajnee írta...

Szia Kinga!
Imádom minden egyes munkád! Szeretem, hogy ilyen kreatív vagy :)
Szeretném megkérdezni,szoktál-e árulni WAMP-on, és hogy konkrétan augusztus 15-én ott leszel-e?

Bajnee

bajnee írta...

Szia Kinga!
Imádom minden egyes munkád! Szeretem, hogy ilyen kreatív vagy :)
Szeretném megkérdezni,szoktál-e árulni WAMP-on, és hogy konkrétan augusztus 15-én ott leszel-e?

Bajnee

kinga írta...

Szia!

Nem, nem szoktam WAMP-ozni... :) Már gondoltam rá, hogy egyszer megpróbálom, legalább hogy milyen lenne a fogadtatás, de azt hiszem ez nekem még túl nagy kihívás lenne :)

Dia írta...

Drága Kinga!

fantasztikus lett!!! Nagyon nagyon eltaláltad, hogy milyen kéket szeretek! Szuper! köszönöm! már alig várom, hogy ideérjenek! :-)

Fanni írta...

a spenótba beleszerettem, elsőre. szuperjó!