2010. július 3., szombat

Hungarian Provence

Kriszti, aki a Hungarian Provence blogot vezeti megkeresett egy megrendeléssel. Pontosabban egyből kettővel :)

Az egyik egy levendulás fülbevaló. Voltak kétségeim, nem voltam benne biztos, hogy jól sikerül. Igazából nem is tudtam, hogy oldjam meg az akasztást, mert szerelőpálcát nem tudtam beledugni, ezt pedig nem lehetett csak úgy akárhol kilyukasztani. Szóval így hagytam, aztán bevillant a rafiás megoldás. Pláne, ha már úgyis egy levendula csokor, akkor illik összekötni :) A rafia meg hangulatában is passzol a levendulához. Ezt az összhangot nem akartam ezüst alkatrészekkel megtörni. És az is gondot okozott, hogy hogyan kerüljön a fülbevaló alapra... Aztán amikor a réz fülit és karikákat kotorásztam ki a dobozból, a kezembe akadt a lánchosszabbító... :) Az már csak külön öröm, hogy színben passzoló pici fagyöngyöm is van :))




Nekem nagyon tetszik.. Főleg a kivitelezés. És azt hiszem mondhatom, hogy már facebookon sikert is aratott. Szerencsére Krisztinek is tetszik :)





És szintén Krisztinek készült a tetőcserép - kép alapján - remélem tényleg ilyenre gondolt :)
Végre kihasználhattam, hogy van terrakotta gyurmám. Háháá:)


Amúgy itt is elújságolom, hogy mi a helyzet velem mostanság. (Néha picit azt érzem, elhanyagolom a blogot a facebook mellett...)

Először is: megjelent velem egy interjú a shopping.hu oldalon.

Aztáán... Lassan, de biztosan! Haladok a megrendelésekkel :) Ne haragudjatok, hogy most kicsit nyögve-nyelősen mennek (mentek) a dolgok, de a suli utolsó néhány hete fárasztó volt, ráadásul a táncra is sok időt kell fordítanom (ma pl egésznapos próbánk volt), és nem minden nap vagyok itthon. Családi programok, most érek rá hosszú idő után igazán barátokkal találkozgatni, meg azért valamikor Orfűre is átruccannék strandolni, vagy csak kifeküdnék a teraszra....:) Bár eddig az élvezetek halmozása nem volt jellemző, viszont tényleg dolgozok a megrendeléseken!! És holnap is folytatom őket. Nem felejtettem el semmit (remélem), mert mindig felírom magamnak.

Nemsokára nyaralni is megyek. Addig remélem új dolgokat is tudok majd mutatni :))

6 megjegyzés:

sesame írta...

Ezt a levendula ügyet nagyon kreatívan oldottad meg :)És jól is néz ki a végeredmény :)

Mina írta...

Ez a levendulás fülbevaló nagyon jól néz ki :)Remek megoldást találtál rá.

Ági írta...

Nagyon jó lett a levendulás füles.Ügyesen oldottad meg:) Nekem nagyon teccik:)

DoRcY írta...

Nekem is a levendulás nagyon tetszik :)

Zsinka írta...

Istenem, áááálom ez a levendulás fülcsi!!!
Zsinka

Forgács Fanni írta...

Fantasztikus ez a levendulás fülbevaló! Szerelmese vagyok! Ugye készülhet belőle reprodukció is :)?