2012. augusztus 6., hétfő

Pasztell színek

Szerintem nem újdonság, de idén nyáron én is teljesen rá vagyok kattanva a pasztell színekre! Balázs szerint ez csak egy múló mánia - lehet, majd meglátjuk;) Persze ez nem azt jelenti, hogy megvetem az élénk színeket, sőőőőt. Csak most a pasztell jobban dominál. Rajongok mindenért, ami natúr, fehér, bézs, korall, mályva, barack, menta.... Főleg így ezekért együtt :)) Ez a "mánia" nem csak a ruhatáramban mutatkozik meg, hanem az általam készített ékszereken is! Bízom benne, hogy nektek is tetszik:)

Elsőként egy rózsás csoportképet mutatok, ami persze nem újdonság, viszont így egy kupacban nagyon jól mutatnak szerintem, úgyhogy muszáj volt megörökíteni:



Egy újdonság - a karika fülbevaló. Eredetileg úgy szerettem volna, hogy 3 nagyobb méretű gyöngy kerüljön rá, de hamar beláttam, hogy még ezeket a pici gyöngyöket is nehéz ráküzdeni a karikára.... de végül így is nagyon tetszik, talán még jobb is így. :) Bevallom, ezt megtartottam magamnak:$ De még van 1 pár ilyen karikám, úgyhogy egy valakinek még tudok készíteni. (Nagyobb igény esetén pedig rendelek még, ez most csak a prototípus).



És akkor jöjjenek a népi motívumos csoportképek! Van köztük 1-2 nempasztell is, viszont szerintem ez a mélyzöld nagyon jól illik a bézshez!




További képek hamarosan Facebook-on!

2 megjegyzés:

IsaBella írta...

Gyönyörűek! Én is szeretem a pasztell színeket! Még a nagy pasztell-őrület előttről, úgyhogy bízom benne, hogy még egy ideig kitart nálam is a "mánia" :D
Csodálatos ékszereket alkottál ismét! A méregzöld-bézs kombináció egyik kedvencem lett! :)

JinglingApricot írta...

Jaj de nagyon szépek! Imádom a kézzel készített egyedi ékszereket! Nagyon ügyes vagy. :)