2012. december 31., hétfő

2012. utolsó bejegyzése

Sziasztok!

Sajnos az utóbbi időben nem sok minden került fel a blogra. Ez részben azért volt, mert ismét a facebook került előtérbe, másrészt pedig karácsony előtt sok mindent nem tudtam megmutatni, mert ajándékba készültek.

Ebben a bejegyzésben igyekszem mindent pótolni, hogy ezen a felületen is meglegyen minden:)

Először is kezdeném a karácsonyi és téli témájú ékszerekkel és egyebekkel, amik már nem mind aktuálisak, de jövőre azért ezekből is lehet majd rendelni, természetesen:)



A karácsonyi ékszerekkel tartottunk is egy rögtönzött fotózást. A modell egyik ismerősöm, Petra volt. Ezúton is köszönöm neki a segítséget :) A fotókat én készítettem. Hála Petrának, szerintem nagyon jól sikerültek!

A többi Petrás képet Facebook-on a karácsonyi/téli mappában nézhetitek meg.




Mutatok 1-2 képet, amik ajándékba készültek karácsonyra. Az első kettő 1-1 barátnőmé lett, a cifra szűrös kulcstartó az egyik táncostársamé, a madaras kulcstartók pedig Öcsémnek készültek, a saját fotói felhasználásával.








A Csingilinges fülbevaló Kisbergics megrendelésére készült, természetesen ajándékba szánta;)
A mókusos fülbevaló egy menyasszony karácsonyi ajándéka lett.Utóbbi nagyon a szívemhez nőtt, nagyon szerettem készíteni:))






Most először megpróbálkoztam használati tárgyakkal, mégpedig olyasmikkel, amik a konyhába kerülnek majd :)
Ilyen "kísérleti nyúl" lett a szalvétagyűrű - az arany színűek az unokatestvéremék ajándéka, a másik a miénk lett :) A karácsonyi vacsoránál az asztal dísze lett.





Ajándékba készítettem kanalakat is. Némelyik (az őzes, magyalos, csipkés) saját ötlet alapján készült, de a csokishoz és z olíváshoz a kanalak mesterétől, Apolkától merítettem ötletet.






Egy fülbevaló, ami remélhetőleg szerencsét hoz viselőjének az új évre! :)



Facebook-on már mutattam ezt a könyvjelzőt, ami megrendelésre készült, nem a saját ötletem alapján. Viszont szerintem nagyon jópofa, úgyhogy mindenképp említésre érdemes:)






A többi pedig "csak úgy", mert itt még nem mutattam:




Akinek volt türelme végignézni a bejegyzést, annak (meg persze a többieknek is) nagyon boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kívánok!

2 megjegyzés:

Lora írta...

Sikerekben, Egészségben Gazdag, Békés Boldog Új Évet Kívánok!!!!

norono írta...

Boldog új évet, egészséget, valóra vált terveket, kitartó régi kapcsolatokat és új barátokat kívánok!
A sok gyönyörűség között a kedvencem a könyvjelző lett! Annyira jópofa!