2013. január 2., szerda

Szolgálati közlemény: januári menetrend

Kedves Olvasóim, Vásárlóim!

Ezúton szeretnélek Benneteket tájékoztatni a januári "menetrendről":
Január végén záróvizsgázni fogok, így az elkövetkezendő néhány hétben teljes mértékben a tanulásra fogok összpontosítani. Ebben az időszakban valószínűleg kevésbé leszek aktív: nem fogom naponta nézni az üzeneteket, nem nagyon fogok újdonságokat mutatni, stb.
A megrendelésekkel kapcsolatban: természetesen nagyon szívesen felveszem a megrendeléseiteket, de mindenképp számoljatok vele, hogy van, amivel esetleg csak februárban tudok sort keríteni. Lehetőség szerint, kikapcsolódásként szeretnék gyurmázni, de nem tudom előre megítélni, hogy milyen ütemben haladok majd. Épp ezért olyan megrendeléseket most semmiképp nem tudok fogadni, amit januárban határidőre kell elkészítenem.
Természetesen a Meska boltom ez idő alatt is elérhető lesz, így aki cseresznyéslány ékszert szeretne vásárolni, megteheti!

Azért nem tűnök el teljesen, de most tényleg muszáj kicsit visszavonulnom, a saját érdekemben. Ráadásul a karácsony előtti hajtás is kicsit lefárasztott, így most jól jön a pihi - vagy inkább mondjuk úgy, hogy ez a "más" :)

Erre a hónapra ideiglenesen hazaköltözök, így a személyes átvétel átmenetileg szünetel.

A február várhatóan nyugis lesz, de előbb jussunk el addig...! :)

Köszönöm a megértéseteket!
Boldog új évet kívánok!


2 megjegyzés:

jKaldy írta...

Sok sikert :))

csikosfuzet írta...

ügyes légy! sok sikert! :)