2009. június 22., hétfő

a bárányok hallgatnak

a freeblog hirdetett egy fotópályázatot. végülis természetfotókkal lehetett indulni, de ha jól értelmeztem, főként gyümölcs-zöldség képeket vártak, mert valami vegetáriánus témán alapul az egész. az én cseresznyés fotóm is megtaláljátok, meglepő módon 'cseresznye' címszó alatt, de a nevem is mögébiggyesztették, így nem lehet eltéveszteni ;]

ha gondolod, szavazz:

http://szavazo.freeblog.hu/


elkészült a fekete bárány is :]



be kell vallanom töredelmesen, hogy ezekért a figurákért, és ezért a képért most teljesen odáig vagyok...


ez pedig judit megrendelésére készült:




azért nem tétlenkedtem ma, ugyanis rengeteg megrendelést készítettem el, csak ezeket a figurákat már megmutattam a blogon, szóval nincs semmi újdonság. csupán egy epres füli/nyaklánc, muffin nyaklánc, kiwi füli, cserkó füli, puzzle nyaklánc... illetve még ákosnak készült egy figura, de azt nem szeretném ide feltenni. egyszért azért, mert az egy worldcraft-os figura, és nem az én világom, tehát nem szeretném itt mutogatni, másrészt nem szeretnék még sok másik ilyen rendelést. ez most izgalmas volt, de nem specializálódnék ilyesmire, ha nem muszáj :]


S E G Í T S É G !

"Help, I need somebody,

Help, not just anybody,

Help, you know I need someone, help."


szóval az történt, hogy kifogytam az ékszeralkatrészeimből, és kezdek a gyurmából is... BÁRKI aki tud nekem abban segíteni, hogy OLCSÓN szerez fimo gyurmát, ezüst színű láncot (ld. képek), fülbevaló akasztókat, szerelőkarikákat, szemes szerelőpálcákat, stb. kérem írjon!


e-mail is lehet: manfaikinga[@]gmail[.]com

nagyon fontos lenne, ugyanis láncom már egyáltalán nincs, és a többi is fogyóban, és már nem tudok onnan rendelni, ahonnan eddig. vagy ha valaki pécsett ismer olyan helyet, ahol ezeket oclsón beszerezhetem, akkor is írjon! pl 10db szerelőpálcáért majd' 300Ft-ot sokallok.
de ha valaki pesti, és pesten lehet ilyesmire bukkanni, vagy netán más városban, bárhol, akkor szívesen felvenném vele a kapcsolatot! természetesen meghálálnám a segítséget!

bármilyen segítséget szívesen fogadok! sőt...
előre is köszönöm!

2 megjegyzés:

Szilvi írta...

teszvesz.hu-n cibiri nevű eladót keresd, olcsón, jó minőségű szerelékeket árul.

kinga írta...

Szia Szilvi!

Köszönöm, azóta megoldódott a probléma, egyébként korábban is tőle rendeltem,és most újra :)