2009. június 22., hétfő

felhívás

előszöris szeretnék ajánlani néhány másik blogot, amik nekem nagyon megtetszettek, igazán ötletesek, ügyesek!


Kricsár blogja:




hordosv blogja:



és ezt mindenkinek bátran ajánlom, habár nem blog, hanem egy adás-vételi oldal, de itt az ember órákig le tud ragadni és csorgatni a nyálát, és gondolatban szórni a pénzét a szebbnél szebb kézműves holmikra:

MESKA


tegnap csináltam új fülbevalókat. ezek kivételesen nem gyurmából készültek, hanem... na ez titok :) persze nem nagy ördöngősség (sőt...) viszont annál mutatósabb. mivel még mindig rossz a fényképezőgépem, és nem a sajátomról készítem a képeket, így egy picit megint késnek... de ma úgyis kell gyurmáznom, és vannak új terveim is, meg vannak új egyéni kérések, ezért mindenképp szeretnék fotózni, szóval igyekszem gyors lenni, bár ez sajnos (kivételesen) nem csak tőlem függ... :-)

ja és köszönöm szépen a sok visszajelzést, amiket e-mailben küldtök! igazán jólesik! az is, ha rendeltek, és az is, ha csak dícsértek.


egy kis statisztika: 1424× kattintottatok az oldalamra. csak a múlthéten 236-an. köszönöm, hogy (akármiért is) de ennyien felkerestek!

kitaláltam egy felhívást is! valakinek ajándékozok egy muffin/nyalóka/torta/süni/pingvin fülbevalót! (választani lehet) ezzel szeretném kicsit felmérni, hogy valójában hányan olvassák a blogot. ehhez csupán annyit kell tenni, hogy kommentben vagy e-mailben (manfaikinga[kukac]gmail[pont]com) elküldöd a neved, és leírod, hogy miért te szeretnéd megkapni a fülit, és hogy hogyan találtál rá a blogra. a beérkezett nevekből kisorsolok egyet. határidő: húsvét hétfő, azaz pontosan egy hét!

Nincsenek megjegyzések: