2009. június 24., szerda

JÁTÉK

kedves emberek! játékra hívlak titeket! egy ajándék fülbevalót fogok kisorsolni azok között, akik július 1. 24:00-ig megjegyzést hagynak ennél a bejegyzésnél!
A fülbevaló választható: dinnye, pingvin, muffin.
2-án sorsolás - ha el nem felejtem ;]


közben fejlemények vannak a meskás balhéval kapcsolatban! írtak nekem a meskások:
Kedves Kinga!

A katika nevű felhasználó által megvásárolt 26 termék tranzakcióját sikertelenné tettük, a termékek újra aktívak, a jutalékok jóváíródtak egyenlegeden.

Mindazonáltal lenne pár észrevételkünk az eset kapcsán:

Pár termék esetében pozitív előjellel adtál negatív értékelést, kérjük erre a jövőben jobban figyelj oda, mert csak a negatívan vagy semlegesen értékelt tranzakciókat áll módunkban sikertelenné tenni!

Illetve az elküldött levelezésből egyértelművé válik, hogy kezdetben együttműködtél a vevővel, illetve nem lett volna ellenedre az oldal kikerülése (megkerested a vevőt az iwiw-en, illetve felajánlottad, hogy egy termékedet vegye csak meg a kapcsolatfelvétel céljából).
Ha alkotóink ilyen és hasonló trükkökhöz folyamodnak a jutalékok kikerülése érdekében, könnyen lehet, hogy az oldal megszűnik létezni, hiszen bevételek híján nem leszünk képesek továbbra is saját zsebből finanszírozni az oldal működését.
Ahogyan valószínűleg Te is elvárod, hogy a vevők megfizessék az árut, amiért becsülettel megdolgoztál, mi is jogosan elvárjuk, hogy az általunk sok munkával és energiával fenntartott oldal szolgáltatásait az itt árusítók megfizessék
( a nevetséges 4%-os jutalék egyébként is könnyedén beépíthető az árba).
Sajnos sok hasonló esetről tudunk, melyek miatt erősen megkérdőjelezhető a Meska jövője.
Kérjük a jövőben a fentiek figyelembevételével intézd adásvételeidet az oldalon,

Minden jót, további örömteli alkotást, sikeres meskázást,

Üdvözlettel,


honnan tudják, hogy írtam neki iwiw-en? igen, írtam. mégpedig ezt:
szia!

a telefonszámod alapján találtalak meg itt en
picit bővebben leírnád, hogy hogyan gondoltad ezt a szerződést?

kinga

tény, hogy egy ilyet is írtam:
közben megtaláltalak iwiwen és ott írtam neked :)
most nem igazán értem, hogy miért vetted meg mind :$ vagy ezeket kifizeted? mert ha csak a kapcsolatfelvétel miatt volt, akkor elég lett volna egyet is "megvásárolnod" :)

de ezt e-mailben küldtem neki, és ezt nem másoltam be a meskának szánt levelembe!
ráadásul ha egy terméket leüt, akkor azt a 4% jutalékot és a 30Ft feltöltési díjat mindenképp kifizettem volna (nyilván). viszont így fel tudtuk volna venni egyszerűen a kapcsolatot, és ha nem tetszenek a feltételei, még mindig mondhatom minden probléma nélkül, hogy kösz nem. mert szerintem mint az egyértelmű volt a levelekből, a lány nem vásárolni szeretett volna tőlem.

vagy a meskás lányok nem értenek engem, vagy én vagyok ennyire hülye. úristen, hát nem akarok én itt kibújni a szabályok alól! komolyan, tökre rosszul érzem magam ettől az egésztől. vagy ti mit csináltatok volna a helyemben? az már mellékes, hogy a lány szerződésről beszélt, aztán meg csak a bizalomra alapozhattam volna.
kezdem azt érezni, hogy tényleg hülye vagyok, de nekem teljesen logikus, hogy valaki vásárol egy valamit, amiért én kifizetem a költségeket (úgy, hogy nekem abból az "eladásból" nem is származik bevételem) a meskának, majd ez az illető szerződést köt velem, ami a meskától teljesen független. vagy ha meskán regisztrálva vagyok, akkor örök életemben kénytelen vagyok CSAK OTT eladni? pedig tényleg tisztességesnek érzem magam! nem szoktam ebben susmusolni, és nem szoktam megkérni a vásárlóimat, hogy csak egy terméket üssenek le a jutalék miatt. sőt, ha vásárlok én is kosárba teszem mind 2-3 terméket amit megveszek, pedig egy termék leütése után lehetnék "jófej" és írhatnék a készítőnek, hogy nekem még kéne ez és ez, csak szeretném megkímélni a jutaléktól. pedig azt hiszem akik fentvannak (legalábbis az eladók) mind maximálisan megbízhatóak, tehát nem kéne aggódnom, hogy átverés áldozata lennék.
viszont most az lettem! a csaj is átvert, fölöslegesen idegeskedtem, rengeteg időt rászántam, és még le is lettem tolva. :(
de ha szerintetek is én vagyok a hibás, vagy valamit rosszul csináltam, akkor mondjátok nyugodtan!
most még egy ideig biztos ezen fogok őrlődni :(

viszont ígérem, nem írok már ilyen sokat :)))

inkább mutatok néhány érdekes dolgot!

készítettem néhány fotót eszternek, a tőle vásárolt zabos-mézes szappanról:]
egyébként sok szeretettel ajánlom nektek! nagyon finom illatú és jó hatású szappanokat készít. én magamnak egy dinnyéset vettem, balázsnak pedig csokisat, így mindkettőt van szerencsém használni, és el kell mondanom: imádom őket!
egyébként ezeket eszter saját kezűleg készíti egyedi recept alapján, 30% kecsketej, és különféle illóolajok, természetes anyagok felhasználásával.
Eszter szappanja:


SDC13002


más. tegnap már írtam, hogy megsütöttem a panyizsuzsi féle sütit. nos, tényleg finom volt. bár én annyira nem voltam tőle elájulva (a mai meggyes clafoutist szívesebben enném most, de megvárjuk az ebédet. pedig isteni finom illata van, most sült ki), de a család többi tagjának nagyon-nagyon ízlett! és szerintem el fogom még készíteni, mert nagyon jól néz ki, és jó lett az állaga is. na meg nagyon egyszerű is! mondanom sem kell, ma reggelre már nem maradt egy morzsa sem :]

anya sütit vág :]

SDC12978

SDC12990



na és még valakit ajánlanék, akit egyszer korábban már reklámoztam itt, de most ismét!
Zoe Phobic
fülbevalókat cseréltünk, én ezt kaptam tőle, nagyon köszönöm neki! ;)


zoefüli


és szeretném nektek megköszönni, hogy egyre többen jelöltök rendszeres olvasásra!
illetve a szavazatokat is köszönöm, aki nem tette, nyugodtan nyomjon gombot! ;]

na és legközelebb talán gyurmázni is fogok, bár bevallom, most picit elfáradtam, nincs ihletem. meg most hétvégén klasi, utána táncpróbák, és 12-én már utazunk görögországba táncfesztiválra. szóval július végéig nem vagyok várható. de addig nyugodtan írjatok megrendeléseket, sőt ebben a pár napban is szívesen megcsinálom, ha van valami kívánság :)

manfaikinga[@]gmail[.]com

19 megjegyzés:

Hosszú-Bardócz Éva írta...

Akkor ezúton bejelentem igényem a megnyerhető fülire:)
not@bad.hu
A meska miatt ne aggódjál,volt már ilyen és lesz is a világtörténelemben.:)

Molnár Lilla írta...

Én is csatlakozom az előttem szólóhoz! :)
És szerintem helyesen jártál el a meska-ügyben...!
Amúgy köszönettel tartozom Neked, mivel a Te műveid hatására kezdtem el én is a napokban gyurmázgatni, és az első darabok nem sikerültek olyan rosszul, bár azért még gyakorlásra szorulok! :D Nagyon tetszenek az ékszereid, minden nap benézek ide! :)
Üdv: Lilla
(Pécs) deutsch@citromail.hu

pogácsa pajti írta...

Én is jelentkeznék a játékra, hosszú idők óta szemezgetek a dinnyés fülbevalóval:)

LARION írta...

Szia, Kinga!
Ne vedd a szívedre a MESKA-s megfedéseket, nyílván eleget mérgelődhetnek az óhatatlanul létrejövő külkapcsolatok miatt....... Nem lehet kivédeni, ahogy azt sem mikor észreveszi az ember, hogy koppintják az ötleteit ugyanazon a felületen........, nem érdemes ezért Neked rosszul érezned magad....... Meg különben is, még más fülbevalójában is tök jól nézel ki........., meg anélkül is........

szaboreni írta...

Én egy muffinos fülbevalóra szavaznék be :)

kinga írta...

csajok, köszönöm szépen, tündérek vagytok! :)

lilla: örülök, és hajrá! ;)

larion: azért előbb-utóbb majd csak lehiggadok... :)

Bejus írta...

Szió Kinga! :)
Olvastam az eseted és nagyon meg vagyok döbbenve. Sajnos ki akartak használni téged is, mert olyan jó lelkű vagy és naiv, mint én.. :( Velem ilyen még nem történt, de hasonlóan hoppon maradtam!

Egy muffin fülire beadom a jelentkezésem! :)
Az egyik szavazat a "Tetszik, már rendeltem is!"- az enyém! ;)

Puszillak
Bejus

Unknown írta...

Tetszenek a munkáid! Énis, énis játszok..... :) Imádnám a dinnyés fülbevalót v a pingvineset ááááá nem is a muffinosat. Jajjjjj még jó hogy "csak" 3 van. :)

Szimon Ágnes Nóra írta...

Szia Kinga!

Teljesen átérzem a helyzeted...Tudod,hogy nekem is meggyűlt a bajom a MESKÁval is és néhány vásárlóval is. Szerintem a meska üzemeltetőitől ocsmány dolog,hoyg fiygelik a levelezéseket. Mert amíg egy nap mondjuk megtörténik 30 rendes vásárlás, addig kb hetente 2 szabálytalan..Amikor én megkaptam egy lány e-mail címét, az azért volt,mert egy gatyát szeretne velem varratni. De úgy látszik ezt sem szabad. Márpedig azon az oldalon azért nem juttatják az eladókat akkora nagy dolgokhoz,hogy ennyire korlátozhatnák őket...találtam egy másik odlalt, ami nagyon hasonló hozzá, csak a világ midnen részéről vannak felhasználók, és havidíjat kell fizetni,nem pedig eladás és feltöltés után. Nekem szimpatikusabb..Ha megérkezik a dombornyomott kártyám,máris regisztrálok. Nagyobb jövőt látok benne...www.trendyindie.com

A képet pedig már el is mentettem! nagyon nagyon jól áll a fülbevaló!! :]

kinga írta...

ha még nem ismered, ajánlom ezt is:
http://www.etsy.com/

bár én külföldre nem hiszem, hogy postázgatnék... :)
jajj a fülbevalót meg tényleg köszönöm, annyira szép.......!!

Névtelen írta...

Szia Kinga:)
Eppen arra akartalak kérni, hogy postázz nekem külföldre pár fülbevalot:D Pontossabban Szlovákiára, ha megoldhato lenne kérlek jelentkezz, nagyon tetszenek a munkáid.
jelentkeznék az ajándék fülbevalókért is, de már igy is tuljelentkezés van, ahogy látom:)

Niki
e-mail: nuxy-ka@azet.sk

kinga írta...

Szia Niki!

Hűűűha. az a baj, hogy külföldre nagyon drága a posta... És sajnos európai országokba a díjszabás egységes, tehát nem sokat jelent, hogy "csak" Szlovákiába küldeném :/ Esetleg nincsenek magyarországi rokonaid/ismerőseid, akivel találkozol? Nekik el tudnám küldeni.

Névtelen írta...

:) Hm... Minden hétvégen szinte Györben vagyunk, de rokonok nincsenek, ismerösök meg csak az ország másik végén:) Szoval sajnálom, nem fog összejönni, azthiszem:D De azért köszike

azeszti írta...

hú én már nem is értem ezt a sok kavarást, remélem a jövőben megúszod a hasonló helyzeteket!
A fülbevalóra meg jelentkeznék természetesen :)

zita írta...

énisénis. és ha esetlegesen nyernék is, akkor egy pingvines füli lenne a kívánságom =)

Vzoo írta...

...ki a gyümölcsöt szereti......

bubble írta...

Szerintem Te semmi rosszat nem tettél, nem is értem miért akarnak Téged is hibáztatni a meskások. Én épp mostanában akartam feltöltögetni néhány dolgot, de ezek után többször átgondolom, hogy érdemes-e. :S
Mindesetre én is így jártam volna el a helyedben, úgyhogy tényleg ne érezd magad rosszul emiatt :)

Ja és mellékesen természetesen én is szívesen hordanék egy Kinga-fülit ;)

Zsófi írta...

Szia! Én is benevezek:) Nagyon jól csináltad a meskásat! Én csak vásárolok ott, de így is eléggé meggyűlik a bajom vele, egy csomó emberrel inkább kívülről kereskedünk.
zsofitappos@gmail.com

Hosszú-Bardócz Éva írta...

Lányok,lányok:)
Európai postakész boríték,ajánlom figyelmetekbe,alig tobb,mint a belfödi.:)És jóóóópár fülbevaló belefér:)