2014. szeptember 26., péntek

Bianka esküvői szettje

Elsőként le kell szögeznem, hogy ez a(z egyik) legizgalmasabb feladat, amit csak teljesíthetek így az ékszerek kapcsán: az esküvői ékszerek/kiegészítők, stb. Emiatt persze izgulok is rendesen, mert nem akarom elszúrni - nyilván egy "hétköznapi" ékszert sem, de itt valahogy úgy érzem, sokkal nagyobb a nyomás, mert esküvőn nem csúszhatnak be bakik. Vagy ha mégis, az ne miattam legyen:))
Ráadásul amikor Bianka megkeresett, olyan ötlettel állt elő, amihez még agyalnom kellett, mert kosábban nem készült hasonló: karkötő, menyasszonyi kiadásban.
Ebből kifolyólag kicsit halogattam is a dolgot, mert nem jött az "isteni szikra", de amikor bevillant az ötlet, egyből tudtam, mit kell tennem:)
Nem akartam olyan karkötőt, amin a rózsák elforoghatnak. Sőt, korábban már készítettem olyan karkötőt, amin az egyes kis rózsákat csak láncszerűen összekapcsoltam, de féltem, hogy ez nem túl strapabíró pont egy hajnalig tartó lagzira... Ha pedig megsérül, az nem a legszebb - márpedig a menyasszony legyen a legszebb!!
Ekkor jött a gumis karkötő, és a textil virág ötlete. Egy dolog volt fix, hogy a ruhához lesz egy menta színű öv. Ehhez kaptam egy darab anyagmintát. A karkötőhöz gyurma gyöngyöket gyúrtam, hasonló menta színben, és ezeket fűztem fel gumira. A virághoz egy fehér csipkés anyagot használtam, és hogy a közepe se legyen üres, egy menta rózsát varrtam rá. Szerintem tökéletes lett, legalábbis én nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel! :) Pont ilyesmire vágytam!
Ehhez készült még fülbevaló és hajcsatok, ezek fehér színben.

Alig várom, hogy az esküvői képeket is megmutathassam, de addig is itt vannak az enyémek:)









1 megjegyzés:

horimarika írta...

Csodaszép ékszerek!